Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2022. 07. 14. 15:34
Az első rész remake-je zseniális lett szerintem, igazi maffia hangulat, 30-as évek, jó karakterek, van benne végre free roam is ami a 2-ben hiányzott. Egyszóval remek játék szerintem, ha valaki még nem tolta és unatkozik, esetleg várja a GTA6-ot de addig is szeretne egy GTA-hoz hasonló játékkal játszani, ami mondjuk nem GTA5 meg az eléggé elbaszottul sikerült remastered trilógia, annak tudom ajánlani, nem mellesleg ez az igazi felújítás, ráncfelvarrás, nem pedig az amit a Rockstar, vagyis a Grove Street Games művelt a GTA trilógiával. Nekem hatalmas élmény volt, jobban tetszett sokkal, mint a második rész. A gunplay kicsit fura volt benne, nekem annyira nem jött be, főleg ami a járműből való lövöldözést illeti, de ebben legalább volt fedezék rendszer, nem úgy, mint a Remastered Trilógiában. Jó, tudom a remastered meg a remake más, de akkor is. Szóval, mindenkinek ajánlom a játék beszerzését, mert nagyon jó, ráadásul elvileg könnyen platinázható is, ha valakinek ez esetleg szempont lenne.