Luszie írta: ↑2020. 01. 30. 18:12
Akkor az egy jó hónap volt.
Az Arkham Night kijátszását fontolgatom... Azonban ez egyelőre csak ábránd marad, mert újra beindul a suli, tehát a játékokat félre kell raknom. Azért egyszer mindenképpen szeretném kijátszani. Úgy tudom, a játékmenet nagyon hasonló a Marvel -féle Spider man játékhoz. (Ami aklapvetően tetszik, bár kissé repetitívnek tartom).
Én még ősszel belekezdtem. Valóban túlzás nélkül olyan, mint a 2018-as Pókember játék, annyi különbséggel, hogy én a Batman-t jóval nehezebbnek éreztem. Emiatt egyébként nem is toltam végig a játékot, annyiszor felbaszott.
Sokkal többet kell benne lopakodni, és számomra a kombók is sokkal nehezebbek voltak a pókemberhez képest. Plusz itt a Batmobil miatt rengeteg járműves rész van, azok sem lettek a legkönnyebbek szerintem. Persze ez volt előbb, szóval nyilván a Pókember lopott ettől, és nem fordítva, de ha te is a pókemberrel toltad előbb, akkor érezni fogod, hogy a Batman jóval nehezebb. Összességében szerintem egy nagyon jó játék, csak még normal szinten is sokszor ment el a kedvem tőle, mert vagy a gyalogsági egységek szedtek le közelharcban vagy gépfegyverekkel, vagy az Akrham Lovag Cobra tankjai, drónjai és helikopterei keserítették meg az életemet. Persze a pókemberben is voltak nehezebb részek, meg az utolsó DLC-vel bekerült mellékküldetések, pl. raktárak ott is sokszor teljesíthetetlenül nehezek voltak, de a Batmannel így is sokkal többet szenvedtem és míg a Pókembert kitoltam a 3 DLC-vel együtt (plusz az egyszerűbb alapjátékot ki is platináztam), addig a Batman-t egyszerűen nem tudtam végig tolni, és kb. minden harci részben vérrel-verítékkel kellett kiszenvednem a győzelmet, akár ökölharc, akár lopakodás, akár Batmobil-os tankháborús rész volt. Csak akkor tudom ajánlani, ha szereted a nehéz játékokat és nem basz fel, ha sokadik alkalommal ütnek le/lőnek le/robbantják fel a Batmobil-t alólad.
Viszont, ha ezen sikerül túltenned magad, illetve ha a legkönnyebb szinten ugrasz neki a játéknak, akkor nagyon jó játék.