Nem értem, miről beszélsz.
Mindig vannak visszatérő karakterek. Nem kell őket "név szerint" említeni, tudod, kik ők.
Egyébként az sem igaz, hogy a különböző "univerumok" között nincs átfedés. Se Feri, se én nem mondtunk ilyet soha, ez biztos. Nincs is értelme. Az, hogy az adott univerzumok valamivel koherensebbek, az igaz, de ez meg nem jelenti azt, hogy ne bukkánanak elő a 3D éra játékaiból szereplők a HD éra GTA-iban.
Erre jó példa Lazlow, aki a GTA III óta visszatérő karakter. Több más karakter is van egyébként, de ő a legismertebb.
Meg azért azt se felejtsük el, hogy nem annyira "univerzum" függő az, hogy miféle karaktert látunk visszatérni. A HD GTA-k már a jelenben játszódnak, a 3D-sek viszont az 1980-as/90-es években. Ezért nyilván nagyobb értelme abban az azonos "idősíkban" szereplő karaktereket vendégszerepeltetni, mintsem egy 30 évvel idősebb Catalinát, vagy Rosenberget belerakni egy GTA V-be. Ha a következő GTA az 1970-es/80-as/90-es években fog játszani, -csakúgy mint a 3D GTA-k- akkor bizony fogunk látni visszatérő karaktereket abból az időszakból. Ha meg a jelenben leszünk, akkor a mostani GTA-kból fognak elsősorban válogatni. Ennyi. Nyilván egyébként mindenféle karakter megjelenhet valamilyen szinten a játékban, de pl. egy küldetésben/mellékfeladatban az időbeli közelség lesz meghatározó. Szóval ezt így vakon kijelenteni, hogy nem nagyon látunk majd a VC-ből visszatérő embert, főleg úgy, hogy semmit nem tudunk a játékról, kicsit meredek. Persze, az se biztos, hogy Miami lesz a helyszín, de ha mégis, és Tommy korszakában leszünk/vagy ahhoz közeli időkban, akkor lesznek átfedések, ebben biztos vagyok.
Nem is nagyon értem tehát a felvetést, de mindegy, hagyjuk is...