Érdekes vélemény, amit abszolút tiszteletben tartok, viszont nem igazán tudok egyetérteni vele.
Lehet, hogy volt hangulata, de nekem semmi extrát nem adtak sem a régi részek, sem pedig az újak. Egy hangulatos, utcai versenyzős játék volt mindegyik rész, de nem több. Egyedüli komolyabb eltérést talán a Run nyújtotta, amiben ki lehetett szállni bizonyos részeknél az autóból és voltak fasza QTE-k is ha jól emlékszem, ezek talán valóban egyedibbé tették ezt a részt. Még a Shift-ekre is rá lehet fogni, hogy kicsit mások voltak, csak azokkal az volt a bajom hogy nem tudták eldönteni hogy akkor most realisztikus szimulátor legyen legális versenyekkel, vagy ugyanaz legyen mint az eddigi részek, csak pont a tipikusan NFS elemek nélkül.
Összességében mint mondtam, nincs bajom az NFS szériával, nyilván nem rossz játékok, csak nekem ennek ellenére sem tudtak akkora pluszt adni, aminek hatására igazán nagy NFS fan lehettem volna. Vagány autóversenyzős játékok rendőrökkel és nyilvánvalóan jó hangulattal, ami önmagában is elég jó, csak számomra nem tudott akkora legendává válni ez az egész.