Luszie írta: ↑2020. 01. 22. 15:18
Kizártnak tartom, hogy jobban fizet, mint a collector.
Én azzal léptem vagy 15 szintet miközben maxoltam, arról nem is beszélve, hogy több ezer dollárt kerestem vele.. Valószínűleg bizonyos mértékben a lv. 50 is annak a segítségével lesz meg. Sok XP és pénz jön be belőle, és nem igényel nagy koncentrációt.
Az a néhány küldi, amit toltam, nem fizetett túl jól a moonshine-ban. A "szokásos" összegeket, XP-t láttam.
Akkor lehet én tudom rosszul. A collector - bár tényleg nem igényel nagy koncentrációt - engem mindig felbasz, ráadásul számomra túl unalmas, emiatt nem is szoktam tolni. Az persze egész jól fizet, ha néha-néha két küldetés között leadok pár küldetés közben lootolt cuccot a nőnek, de az én türelmem véges, így kizárt hogy én akár egy komplett kollekciót is összegyűjtsek. Egyszer megpróbáltam térképpel, fél óráig kerestem a sziklák között mire nem találtam meg, jól felbaszott és azóta hozzá sem nyúltam. Sajnos én nem vagyok és soha nem is leszek az a tipikus kereső-kutató fajta, hamar ráunok az ilyesmire, így én nem hiszem, hogy valaha is komolyabban foglalkozzak a collectorral. Senkit meg nem bántva, de az én személyiségem és játékstílusom miatt számomra az a szerep kb. nem is létezik. Nem szoktam tolni, nem foglalkozom vele. Tehát amikor azt írtam, hogy a szeszfőző fizet a legjobban, ugyan odaírtam a gyűjtőt is, de ott kizárólag a darabonként leadott gyűjtenivalókra gondoltam, mivel ahogy fentebb megírtam soha a büdös életbe nem lesz az a pénz amiért én egy komplett kollekciót összegyűjtök. Számomra - és hangsúlyozom, számomra, tehát nem általánosítok, csak magam nevében beszélek - túl unalmas és hosszadalmas az egész. Szóval a számomra létező, általam is preferált szakmák közül valóban a szeszfőző fizet a legjobban.
Rockstar69 írta: ↑2020. 01. 22. 22:23
Luszie írta: ↑2020. 01. 21. 09:49
Néhány napja kipróbáltam a küldiket, meg voltam a bárban is. Nagyon hangulatos!
Oké, majd tolhatjuk.
Tetszenek azok a küldik, és az egész hely atmoszférája is beszippantja az embert. A múltkor be is álltam a bandába! Csellóztam egy picit.
Azt azért megjegyezném, hogy a moonshine eladás valami iszonyat bénán van megoldva: Ha nem az úton mész, akkor rövid időn belül teljesen összetörik az áru. (Ami azért logikátlan, mert a kijárt földút semmivel sem biztonságosabb, mint egy réten/sínen menni.) Tudom, hogy ezzel akarna sarkallni arra a játék, hogy az úton menj, de mégis olyan logikátlan a kivitelezés. Persze, nyilván ne menj át árkon-bokron, de ha sík a terep, akkor lehetne annyira intelligens a játék, hogy nem rongálja a készletet.
Szokásos jó kis Rockstar megoldás.
Elhúzza a mézesmadzagot az orrod előtt, hogy mennyit kaszálhatsz, aztán meg szépen mégiscsak megnyírbálja a nyereséget. Mondjuk azért, ha a realitást nézzük, a földút nem rázza annyira a szekeret, mint egy gödrös puha talajú rét vagy a vasút talpfáji. De gondolom úgy van megcsinálva, hogyha a csiga tempónál gyorsabban mész már törik is a cucc. Vagy eleve nem enged a csiga tempónál gyorsabban menni.
Ja, valóban számít a sebesség (ha gyorsabban mész akkor tereptől függetlenül), hogykiírja hogy sokat fogsz keresni, majd a végén úgysem így lesz, mert hát az jobban megéri nekik, ha inkább valódi pénzért veszel játékbeli pénzt.
Mikrotranzakció. xD