Nekem a klasszikus részek teljesen kimaradtak, mármint ami a felülnézetes részeket jelenti. Talán a San Andreas volt az első, amit haveroknál próbáltam, utána pedig a Vice City Stories, végül ugyanez a rész volt az első saját GTA-m is még anno a PSP-re. Emlékszem anno nem volt pénzem memóriakártyát venni a PSP-be, ezért sosem zártam be a VCS-t és nem is vettem ki azt a fura kicsi lemezt, amin a játék volt, és így kapcsoltam ki a gépet, mivel csak így maradt meg a haladásom a játékban.
Aztán jött a GTA4, mint első saját nagygépes GTA játék az anno szeretett Xbox 360-omra, utána jött az 5 ugyancsak 360-ra aztán később PS4-re, a trilógia részeit meg csak PS4-en 2019 óta próbálgatom pótolgatni (előtte laptopon próbáltam, de az annyira gyenge volt hogy még ezt a 3 játékot sem bírta normálisan vinni, plusz mindegyik alatt kb. 20 perc játék után lefagyott a rendszer, szóval azon a Fujitsu Siemens-en hamar elengedtem a gamelést), legalábbis sztori/végigjátszás szinten, mert a VCS és GTA4en kívül/ mellett haveroknál sokáig volt lehetőségem kipróbálni és a városban való random randalírozás erejéig tolni a 3-VC-SA triót. Egyébként meglep, hogy a GTAPlace nem emlékezett meg a negyed évszázados fordulóról, általában az ilyenekről szoktak híreket posztolni, de most biztos nem volt rá idejük, vagy csak látják, hogy nem igazán van már aktív felhasználó közössége az oldalnak, aztán nem akarták törni magukat. Mindenesetre utólag is isten éltesse a GTA sorozatot és kívánom, hogy a következő 25 év olyan jó legyen, mint amilyen az első 16 volt, mert az elmúlt 9 évet szerintem minden rajongó szeretné elfelejteni.