Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2020. 05. 18. 19:29
Ja értem. Hát igen, az nagy szívás, ha valakinek az 500-as alapmodell van csak meg PS-ből, mert ahogy te is írtad, pl. csak a Warzone 100 GB, vagy az RDR2, de szerintem már a GTA5 is nagyon közel van a 100Gb-hez, ha nem érte már el azt. Ezért is javaslom, hogy amennyiben van rá keret, mindenképpen érdemes beszerezni egy külső merevlemezt, nekem is egy 2 TB-s külső vinyó gondoskodik arról, hogy a PS-en az összes szükséges játék és frissítés fent lehessen.
Egyébként annyit nem veszítesz vele, ha kimarad. Persze jó játék, a multi is megéri, de az idő múlásával egyre kevesebben fogják tolni a multit. Lehet, hogy nekem is csak szerencsém volt anno kb. egy éve, akkor még egész sok meccs volt és mivel eléggé gyorsan ráállt a kezem a játékra, így elég hamar meg is lett a max szint, utána pedig már annyit nem toltam. Gondolkoztam, hogy talán visszatérek rá MW-ről, de nem tudom még, mi lesz. Szerintem hagyni fogom, a 3-ra várok inkább. Bár a Respawn elvileg nem sok jót mondott a 3. részt illetően, jelen állás szerint nem is kapunk TF3-mat, ami nagy kár lenne, de azért nem adtam még fel a reményt.