Luszie írta: ↑2020. 12. 22. 21:37
Majd patchekkel javítanak mindent. Nem kellett volna még kiadniuk egy jó' fél évig minimum, vagy még több.
A story rövidebb, de ebben a játékban sokkal több a side content mint a Witcherben volt. Arról nem is beszélve, hogy a story 6-8 felé ágazhat. (Plusz alapból háromféle szerep van, ami a maga módján 3 különböző story-t is jelent).
Majd ha minden rendben lesz a játékkal, én beszerzem. Biztos sokat javul addigra.
Az rendben van, hogy patchelik, az viszont már nincs rendben, hogy elvileg pont a konzolos verziók tökéletesítése miatt csúszott 3x a játék. Kérdem én, ha az eredeti időpontban, vagyis tavasszal, vagy november elején adják ki, mégis mit kaptunk volna, ha a "tökéletesítésre" hivatkozva is egy ilyen játszhatatlan fost kaptunk? Mert pl. a Rockstar is kurvara sokat szokott csúsztatni, na de ott legalább van is eredménye. Persze bugok ott is vannak, a Cyberpunkkal sem ez a baj, nyilván nem elvárható hogy egy apró hiba se legyen egy ekkora játékban, de össze lehet hasonlítani, mennyi bug volt és hogy futott/hogy nézett ki a sok csúszás után az RDR2 és hogyan a CP. Előbbi bőven játszható volt, míg utóbbi néhány extrém esetben (nem viccelek, keress rá neten) konkrétan teljesen hazavégta az egész konzolt, kvázi egy teljes szervizig ami nem olcsó, ugrott minden a CP miat... A sztori vége az valóban sokfelé ágazhat, azonban el kell keserítselek, mert a "3 különböző sztori" olyan 90%-ban ugyanolyan. De komolyan, ugyanazok a küldetések és karakterek vannak, nagyon max. 1-2 főküldetés lehet egy kicsit különböző, de ennyi. Úgyhogy ennyit a nagy változatosságról. Mielőtt beleéled magad, még csak távolról sem beszélhetünk 3 különböző sztoriról. Na ez is az egyik hazugság, amivel a játékkal kapcsolatban megetették a népet. És egyáltalán nincs több side content, mint a W3-ban volt, sőt, itt egyik mellékküldetés-sorozat sem ér fel az ott látottakhoz, egyedül talán a Judy barátnőjének kiszabadításáról szóló quest (nem jut eszembe a neve xd) ér el hasonló színvonalat, de ez egyetlen egy darab küldetés, míg a többi simán elbújhat a Witcher mögött. Úgyhogy próbáld ki nyugodtan, de téged ismerve (sokkal de sokkal szigoróbb vagy a játékokkal szemben mint én) nagy csalódás lesz a játék, és nem fog tetszeni neked. Kontrollerrel a lövöldözős részek pedig kifejezetten nehezek, még nekem is, pedig hozzám jóval közelebb áll az FPS mint hozzád, szóval valszeg sokszor el fogsz majd akadni a játékban, bár drukkolok hogy ne így legyen.
Összességében nem lett egy jó játék, túl lett hypeolva szegény rendesen, kb. mint tavaly a Days Gone. Tény, hogy vannak érdemei, de a Witcherhez csak minimálisan ér fel 1-2 dologban, egyébként meg kb. mindenben szarabb, főleg konzolon, pedig tudjuk, hogy én is inkább azt preferálom többnyire, ha játékról van szó. És oké, a bugokat javítják, de ahogy mondták, a teljesítmény, főleg az alap PS4en meg Slimen ugyanolyan szar marad. De majd meglátjuk. Nekem nagy csalódás volt ez a játék, még akkor is, ha nem nézem a bugokat vagy a minősíthetetlen konzolos portot. Majd kíváncsi vagyok, neked mennyire fog tetszeni, viszont világraszóló meglepetés lenne számomra, ha pont neked, egy sokkal kritikusabb szemléletű embernek tetszene ez az izé.