Ide írd amire pl véletlen jöttél rá és kevesen tudják.
Elmondom az én egyedi trükkömet. Van pár dolog amire magam jöttem rá. Próbáljátok ki, tetszeni fog.
Tudjátok, hogy kell ősrobbanást csinálni Mod és trainer nélkül? Szerintem ezt is ide a honlapba le lehetne írni a tippek-trükkökhöz
Szóval. Ezt csak Vice City-ben próbáltam, GTA 3-ban nem tudom, hogy sikerülne e. Tehát betöltötök egy játékállást. Ha lehet úgy állj meg valahol, hogy a közeledben ne legyen jármű, akár parkoló jármű sem, viszont lehessen látni párat a forgalomban, csak távolabb kicsit. Fontos, hogy gyalogosan legyél. Nyomj egy Esc-t és írogasd be először úgy 5*, hogy BIGBANG egymás után. Nem bajd ha közben elgépeled nyugodtan írd tovább mintha végig jól írtad volna. Majd ismét nyomj ESC-t
a járművek hatalmasat fognak robbanni és repülni felfele. Ha tetszik a dolog akkor most írd be ezt vagy 15*. Én egyszer már annyiszor beírtam, hogy az autók olyan magasra repültek fel, hogy a kamera már nem is engedte, hogy feljebb nézzek
és kb 10 mp után estek le. Vigyázz a zuhanó roncsokra
.
Ja még egy tapasztalat ezzel kapcs. Egyszer mégtöbbször beírtam. A legközelebbi jármű is nagyon messze volt, de már akkora volt a robbanás, hogy meghaltam