![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Tudom, tudom, már megint én.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Annyival egészíteném még ki a fentieket, hogy sajnos a Red Dead Place kezdőoldalán sajnos továbbra sem lehet hozzászólni a hírekhez.
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
A hiba nálam is előjött, tehát mobilról nem tudok a felső ikonokkal bejelentkezni, fórumra menni, vagy keresni. Szerintem ez nem telefon, vagy böngésző függő. Eddig nekem ilyen gondom nem volt, csak most, hogy ilyen színváltós lett a fenti csík (Ugye most lett ilyen, nem vagyok full gyagya?).dani.szentgali írta: ↑2022. 01. 17. 13:54Kedves Bence!
Köszönöm, hogy foglalkoztál az általam említett hibák kijavításával, ugyanakkor sajnos rossz híreim vannak, ugyanis most már sem a Samsung böngészőből, sem pedig az általam PC-n használt Edge böngészőből nem tudok bejelentkezni, sem pedig a fórumot megnyitni GTAPlace-en, így kénytelen vagyok átjönni a Red Dead Place-re ahhoz, hogy be tudjak lépni, vagy hogy egyáltalán csak kijelentkezve meg tudjam nyitni a fórumot. Úgyhogy jelenleg a GTAPlace-ből kizárólag csak a híreket tudom betölteni, illetve az az alatti kommenteket, és vissza lépni a főoldalra, semmi más funkció nem működik sajnos.A Red Dead Place komment hibát mindjárt ellenőrzöm, de sajnos ennek javítása közben a GTAPlace-en keletkezett több súlyosabb hiba is. Majd ha esetleg ismét nekiugrasz a dolognak, írj és szívesen ellenőrzöm majd!
Szerk1.: Öröm az ürömben, hogy a bosszantó Red Dead Place kommenthiba végre megjavult! Most már csak azt kellene majd kitalálni, hogy a többi kialakult hibát hogyan lehet orvosolni anélkül, hogy ez a hiba ismét visszatérjen.![]()
Most már pöpec, hála és köszönet!Bence (Visali) írta: ↑2022. 01. 17. 23:54Ohh. :/ Visszaállítottam mindent, most már működik. Köszi szépen, hogy szóltatok.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, most már minden remekül működik, mindkét oldalon. Úgyhogy köszönjük szépen a javításokat, most már rendben van minden!totyak írta: ↑2022. 01. 18. 22:12Most már pöpec, hála és köszönet!Bence (Visali) írta: ↑2022. 01. 17. 23:54Ohh. :/ Visszaállítottam mindent, most már működik. Köszi szépen, hogy szóltatok.
Szia!
Ez egy egyedileg generalt e-mail cim amivel csak ide regisztraltam (Apple Hide My Email) es ugy kaptam ra spamet, nem engem hackeltek meg. Legtobb hackertamadast az oldal uzemeltetoje nem vesz eszre, foleg amikor csak adatlopasrol van szo.Rockstar69 írta: ↑2022. 07. 26. 20:11Nem küzdöttünk soha hekker támadásokkal. A botokkal voltak gondjaink.