Hozzászólás
Szerző: zsombormaki » 2024. 05. 13. 13:59
Sziasztok!
Van egy elég sokrétű problémám a ps5 mentésirendszerével. Gondoltam itt valaki talán kisegít, mert agybajt kapok a szitutól. Az első probléma magával a gta 5 ps5 verziójával van. Cirka fél év után feltűnt ,hogy én a ps5 konzolon a gta 5 ps4 verzióját használtam, gondoltam letöltöm a ps5 verziót, ártani nem árthat. Na de.....azóta a story mód mentéseket nem hozza át, hiába próbálom a menüben kiválasztani ,hogy felhőből érzékelje azt írja nem található mentés. Mondhatnátok ,hogy mit érdekel engem, ugyanolyan a ps4 verzió mint az ps5, ami kb igaz is lenne de azért idegesít miért nem működik. Szerintetek mi lehet ez? A jóval idegesítőbb, probléma viszont a következő ,ami több játéknál is fennáll , pl red dead 2-nél aminek ugyebár nincsen next gen verziója de letölthető ps5re. Le is szedtem még mikor a ps5 gépet ősszel vettem. Na az istennek nem érzékelte ott se a mentést. Pedig az elvileg felhőben volt szintén. Ezután, tök nyakatekerten rájöttem ,hogy konkrétan a ps5 beállításai között a ps4 mentési fájlokat le kell menteni a konzolra ,hogy működjenek, na de itt külön érdekes, és itt kaptam agyf#szt ,hogy két probléma is felszokott lépni, az egyik az ,hogy nem értem azt ,hogyha kiírta a rendszer ,hogy a gépretöltéssel ugyanazokat a mentési fájlokat írom felül (minden játéknál) amik már a jelzés szerint ott voltak addig is, akkor miért kellett ezt a felülírást mégis megcsinálni? (Mert így, végül érzékelte a azokat a mentéseket legalább a red dead pl) A másik ami csodálatos ,hogy ezeknek a fájloknak a felhőből lementését (tehát a felülírást) a vége felé mindig megakasztotta az ,hogy ki írt vmi nethibát a rendszer. Több nap fórumbújás után látom ,hogy valaki tanácsolta ,hogy a vodafone-t felhívva állíttassam át IPV4-re, úgy több ilyen nem lesz. Azóta ez nagy nehezen megvolt de a fentebb említett sok probléma miatt nem volt idegrendszerem újra megpróbálni. Valaki tudja esetleg ,hogy ilyen modern viszonylag új konzolnál miért kellett ez? Miért nem működött alapból normálisan? Bocsi a kisregényért, meghogy ennyi mindent egybe leírtam, de kb idegbajt kaptam a szitutól, kösz ha segítetek ezeket megfejteni.
Köszi!