totyak írta:Az ugratásoknál nálam is így volt, elég bosszantó. Szerintem nem is csak a távolságot nézi, hanem be van lőve egy adott nyomvonal, amerre a járműnek repülnie kell és ha nem arra megy, akkor nem adja meg. Sok próbálkozással megoldhatóak.
Például ezek nem hiányoznának a GTA V-ből. Találjanak ki valami újat.
Gege írta:Érdekes, én imádtam. Bár idegesített a slow motion néha, de szerencsére azt lehet gyorsítani. Sőt szerintem még csak nem is nehezek.
Én azt motorral csináltam meg, jobban lehet irányítani a levegőben, meg ott a sebesség nem annyira számít, inkább az érkezés a fontos.Luszie írta:Vááá, engem felidegesít33 ugrató van kész, de már most több időt "pazaroltam" rá mint a 200 galambra összesen. Ott annyi volt, hogy odamentél, lelőtted, rosszabbik esetben fél perc alatt leráztad a zsarukat. Itt meg figyelnem kell arra, hogy mikor ugratok, ne álljon az ugrató elé jármű, elég gyors legyen, és talpra is érkezzek.
Most ez a 34-s ugrató, amit a GTAplace-s térképről néztem,egyelőre kiakaszt. Nem is ugrathatsz rá minden szögből....O.o
Nem baj, ami késik nem múlik..
Rockstar69 írta:Én azt motorral csináltam meg, jobban lehet irányítani a levegőben, meg ott a sebesség nem annyira számít, inkább az érkezés a fontos.Luszie írta:Vááá, engem felidegesít33 ugrató van kész, de már most több időt "pazaroltam" rá mint a 200 galambra összesen. Ott annyi volt, hogy odamentél, lelőtted, rosszabbik esetben fél perc alatt leráztad a zsarukat. Itt meg figyelnem kell arra, hogy mikor ugratok, ne álljon az ugrató elé jármű, elég gyors legyen, és talpra is érkezzek.
Most ez a 34-s ugrató, amit a GTAplace-s térképről néztem,egyelőre kiakaszt. Nem is ugrathatsz rá minden szögből....O.o
Nem baj, ami késik nem múlik..
Hát nem pont így, de igen. Nekem, ha nem DLC-be mentek utoljára, akkor is szokott szerencsétlenkedni a mentés az alap részben. Minden második betöltésnél kb. ezt csinálja. Kiír valamit, sose olvastam még végig, nyomjak X-t, megnyomom, jön a játék eleji bejátszás, aztán azt eltekerem, és betöltöm ajátékot. Úgy jó szokott lenni.Rockstar69 írta:A PS3-as verzióba csak nálam van az, hogyha a TBOGT-ban vagy a TLAD-ba menetek utoljára és utána beakarom tölteni az alapjátékot, azt írja ki, hogy "Load Failed Starting New Game"? De aztán ha mentek egyet az alapjátékban, semmi gáz nincs. Alapjáték+EFLC van meg!
Ezt mondtam én is!Luszie írta:Hát nem pont így, de igen. Nekem, ha nem DLC-be mentek utoljára, akkor is szokott szerencsétlenkedni a mentés az alap részben. Minden második betöltésnél kb. ezt csinálja. Kiír valamit, sose olvastam még végig, nyomjak X-t, megnyomom, jön a játék eleji bejátszás, aztán azt eltekerem, és betöltöm ajátékot. Úgy jó szokott lenni.Rockstar69 írta:A PS3-as verzióba csak nálam van az, hogyha a TBOGT-ban vagy a TLAD-ba menetek utoljára és utána beakarom tölteni az alapjátékot, azt írja ki, hogy "Load Failed Starting New Game"? De aztán ha mentek egyet az alapjátékban, semmi gáz nincs. Alapjáték+EFLC van meg!
Most mi a baj? Nem értem. Az automatikus mentésnek külön helye van, ami szerintem jó dolog.Luszie írta:A másik,amit még nagyon szeretek, hogy az automatikus mentés és a manuális mentés "nem ismerik fel egymást". Ezt úgy értem, hogy amikor pl. a galambokat vagy az ugratásokat mentettem vagyis valami olyan dolgot, amit muszáj volt menteni, akkor nem láttam mentést, így menthettem egy újba.De az automatikus mentés meg alapból egy másik slotba menti. Szóval mindhárom résznél 2-2-2 slotot foglalnak a mentések.