Hát igen, baromi frusztáló tud lenni, hogy van majdnem másfél millió $-d, de nincs mire költeni.
(azaz van, vegyél végtelen lőszert 100%-nál, aztán meg mentsd el xD Nyilván ez nem mondjuk nem ugyanolyan.)
Én várom, hogy ezek a boltok, lehetőségek visszaköszönjenek az V-ben.
Ha már a járművétenél tartunk, közel sem lehetetlen, hogy ne raknák bele vissza, ugyanis a VCS-ben már volt erre lehetőség, persze nem pont ezzel a funkcióval, de a lényeg hasonló volt.
sokat filóztam én is azon, hogy olyat miért nem építenek be a játékba, hogy saját verdát tudjak venni? Valami legális jelleg is férhetne a játékmenetbe, ez is adna neki némi relalitást.. mindig elröhögöm magam, mikor Niko nekimegy vagy nekimennek a "járműjének" és mondja, hogy .. "My car.." persze, az övé, de ha jobban belegondolunk egykoron nem volt az övé, mert lopta. Ez ellen tehetnének valamit, hogy lehessen járműveket vásárolni, persze ne poton pénzért, jól mondod.
Ú, hát ez a drogdíleres ötlet elég merész.
Mondjiuk a IV-ben már le lehetett részegedni, és annó még 1-2x visszaköszöntött régebbi epizódokban is a részegség fogalma, szerintem ezzel nem fogunk találkozni. Nem hinném, hogy olyan fontos elemnek tartanák a kokót, hogy ilyen funkcióval tarkitsák a repertoárt.
Engem személy szerint az ingatlanok nem érdekelnek, de ha lehetne venni, azért örülnék neki. Legjobban a szám tetszett, mikor megvettem az adott ingatlant az SA-ban. Mint valami megváltás.
Hát rátapintottál a lényegre, amin legjobban meg voltam lepődve a IV-ben. A rendőrség. Elnézést a kifejezésért, de eléggé puhap*csű banda ez a LCPD. Annó, még mikor a IV-nek se híre se hangja nem volt, fecsegtek olyan híreket, hogy a rendőrök akár azért is üldözhetnek, ha piroson áthajtasz, vagy gyorshajtást követsz el. Tökre örültem, mert ez is lendített volna a valósághű mivoltán. Persze, azt hozzá kell tenni, hogy jóval nehezebb és fárasztóbb lenne a játék. Szerintem pont ezért hagyják ki belőle folyamatosan a fejlesztők, hogy ne menjen el a kedvünk a játéktól a durva fakabátok miatt. Pedig a valóságban már azért lecsuknának, ha csunyán nézek a rendőrre. Egyébként, ha mákod van, akkor ha nekihajtasz pl. egy járőrkocsinak, akkor SEM üldöznek. Ez is furcsa, hogy csak akkor üldöznek, ha nekik mész, a többi kocsi kit érdekel?! Ha ilyenek lennének a rend éber őrei manapság is, asszem sz*rna mindenki a kreszre. Szóval elég unfair dolog ez. Elmegyek egy zsaru mellett, a mellette álló taxiba frontálisan ütközök, de jófiú vagyok. Gyorshajtásért se jár semmi... Meg, a IV-ben katonság sem volt, pedig igazán lehetett volna. Amennyi realizmus felfedezhető a rendőrség viselkedésében...
Nyugodtan berakhatták volna. Remélem ezen szigorítanak, nem kell vasszigor, de ez már szinte röhejes, hogy nekimegyek a járőrautónak, és még ők kérnek tőlem elnézést, hogy véletlen volt valami, aminek neki bírtam menni.
Ötlet? Nekem este fél 10-kor nincs túl sok. Talán, hogy több szolgáltatást lehessen igénybe venni. Pl. volt a GTA IV-ben a vidámpark, vagy a gokartpálya. Én azokat úgy kipróbáltam volna.
Most mondanám a golfot is, de végülis a TBOGT-ben azt már lehet.
Ami mondjuk igazából lehet, hogy csak engem zavar: de mikor mondjuk egy spannal elmegyek mulatozni, teszem azt lerészegedünk, akkor ne csak az legyen, hogy skippeli az egészet, hanem mondjuk ott is lenne egy kis bejátszás, ahogy éppen kiderül, hogy mennyi korsó sört húznak le, mire berúgnak, vagy akármi, ami bennt a kocsmában történik velük. Ezeket így egyszer megnézném, aztán eltekerném
Mindig is sajnáltam, hogy ezt így "kihagyták". kiváncsi lennék rá. Viszont szerintem az V-ben már az ivás is talán át lesz aszempontból variálra, hogy talán meg lehet majd tekinteni az előzményt is.
Reméljük.
(Elnézést az esetleg helyesírási hibák miatt, álmos vagyok visszakeresgetni őket.)
Hű, közben Dani írt. Ebben igazad van, ezért is irtam azt, hogy nem akarják belerakni a R*-osok a túl élethű rendőrségi rendszert, mert a szabadságérzet rovására menne, viszont a szigorítás egyáltalán nem árt. Bírságokat, ehhez hasonló nyalánkságokat simán el tudok én is képzelni.
Ui: Húha, látom elég hosszú lett a poszt. Bocsesz!