insanity06 írta:kétlem hogy 18 rugó lenne a játék, 15-nél többért szinte egy játékot se adnak! Én 15 rugóra tippelek, pontosabban 14 999-re
.
A képeken lévő ember(ek) között pedig kevés a hasonlóság,tuti nem egy emberről beszélünk!+a GTA-akba eléggé jellemző az hogy egy járókelő modellje többször felbukkan a játékokba!
De adnak! Mivel a GTA 18 ezerért szoktak lenni a boltokban. PL. 576-ban. Bátyám onnan veszi a játékokat, és annyi szokott lenni. Legalábbis a IV-t, meg asszem SA-t is annyiért vette.
Most azzal mi baj van, hogy Roman taxijai ingyen elvisznek akárhova? Oké, hogy nincs mire költeni azt a többszázezer $-t, de ez nem emiatt van. Ez csak egyfajta "jutalom" Roman részéről, amit én személy szerint tolerálok, hogy erre is gondoltak. (Habár a taxizás potom pénz, akárhova mész, skippelve. Mármint az össz pénzhez képest,mert egyébként nagyon lerántják úgy az embert:D)
Azzal semmi gond nincs. Egyszerűen nem lehet azt a tömérdek mennyiségű pénzt mire elkölteni. Ennyi az egész. Egyébként én Roman taxijait sose használtam, jó volt nekem a "rendes" NY-i taxi
Azt meg ne várd el, hogy ne legyen cheat! A R*-osok nem azért csinálnak hozzá cheat-eket, hogy sok 8 éves arra verje magát, hogy cheat nélkül végigvitte a story-t, hanem hogy növelje a játékélményt! Meg cink lenne, ha csak SA-ban lehetne "szórakozni". Kód legyen csak mindegyikhez. Aki nem akar ezzel élni, az nem veszi igénybe, akinek meg kell, az szórakozik vele, meg azzal játszik, ennyi!