Hozzászólás
Szerző: MateL » 2012. 07. 16. 22:12
Most elegem lett a játékból. Pontosabban a LIVE-ból. Ma elhatároztam, hogy kicsit nosztalgiaként berakom az alapjátékot, mivel már rég játszottam vele. Amikor már majdnem játszok, a LIVE kiírja, hogy nem tud bejelentkezni. Többször próbálom, semmi. Rákattintok a "details"-re, és a böngészőt megnyitva tudatja velem, hogy valamilyen el nem követett levélszemetelés miatt le lettem tiltva. Persze ezt fel lehetne oldani egy email címre érkezett kóddal, amit beírva ismét elérhető lenne. Csakhogy az a cím, amit még több, mint 2 éve megadtam, már több, mint egy éve megszűnt, amit egyáltalán nem tudtam átírni, de még az újat se tudtam beregisztrálni. Így küldhetem magamnak a kódokat, de teljesen értelmetlen. Persze van egy "nem jött meg a kód" gomb, ami annyit tesz, hogy elküldi mégegyszer....kösz szépen. Ezzel a húzással EFLC-vel együtt két és fél év mentése, "munkája", 3 db 100%-os kijátszás ment egyenesen a kukába. Most már legalább értem, hogy miért szakított a R* a GFW-al. Eddig nem értettem vele egyet, de most már igen. F U Microsoft!