NoxiusEnterprise írta:Gépen sokkal nehezebb irányítani a helikoptereket, ez tény. Én meg SA-ban repülőiskolánál néhány feladatnál kértem öcsém segítségét. Ő nyomkodta a num billentyűket, én vezettem + lőttem, mert senkinek nincs 3 keze
Meg VC-ben meg az épület felrobbantós küldetést, ill. minden ami játékhelikopterrel volt, vele csináltattam meg még annó, mert nekem ez az irányíthatóság valami borzalom.
Konzolon könnyebb, de ott is elhasaltam párszor. Mikor a hajókat szét kell lőni azért nem olyan könnyű pont oda célozni, többféle taktikát kipróbáltam, de annak a vége az lett, higy elmenekültek, szóval annál a feladatnál én is pihentettem a játékot. Végül bátyám bepipult és megcsinálta.
Megnyugtatlak, ennél sokkal nehezebb feladat is lesz.
Az a feladat, amit Yusuf ad? Borzalmas. Már negyedszerre rontom el, és semmi haladást nem értem el benne...
Ellenben a TLAD -ban, egy csomó ideig nem ovlastam el a feladatot, amikor fel kell robbantani Stubb rokonát, és mindig beszálltam a helikopterbe. Aztán elolvastam mi a feladat, és megvilágosodtam
Amúgy hogy érted, hogy lesz nehezebb feladat is?
Igen, neki vannak a helikopteres küldetései. (Bár mondjuk nem csak neki, de nagy átlagba neki, na mindegy.)
Úgy, hogy tényleg lesz. Pl. lesz egy olyan, mikor le kell ejtőenyőznyi egy szponzorcég épületének tetetére, és ott kinyirni mindenkit. Elsőre nem biztos, hogy sikerülni fog, mert sokan vannak a végén, és nem nagyon van fedezék. Nem mellesleg a feladat legelejére raktak egy medicine-t, mikor még ellenségbe sem ütközöl, és olyan a pálya, hogy később nem is tudsz érte visszamenni, szóval kész pazarlás ott az a medicine. De végülis nem a megoldhatatlan kategória, tekintettel arra, hogy medicine is van elrejtve a leghúzósabb résznél, aztán meg az ablakon kiejtőernyőzve Yusuf teherautójára landolni már gyerekjáték. (Mondjuk, ha nem landolsz rá, akkor is megadja a küldetést.)
A legnehezebb feladat pedig szerintem kétségtelenül a "Party's over" mikor Tony-t kell megvédened az orosz gerillák ellen, akik a Masoinette 9-ben (nem biztos hogy pont így kell írni, de a lényeget értitek) ostromolnak bennünket. Túl sok fedezék nincs, és sokan jönnek. Csak full head shoot-okkal lehet megcsinálni, szerintem, mert olyan sokan jönnek, és gyorsan, hogy csak így lehet túlélni, hogy ne lőjjenek szét téged, és Tony-t. Aztán van persze medicine, amit célszerű használni, és a bejárathoz is jön még egy rakás, de az már nem vészes, mert van hova bújni.
Engem ez a 2-3 feladat izzasztottt meg, ez a Party's over nagyon. Ennél majdnem úgy volt, hogy abbahagyom, mert ez egy teljesíthetetlen feladat.
Pedig csak 2-3x próbáltam meg, de annyira lehetetlennek éreztem, hogy elment tőle a kedvem.
Na miután szétspoiler-eztem az agyam, erre értettem a nehezebb küldetést.