NoxiusEnterprise írta:Ami még jó lenne, ha berendezhetnéd a saját házadat, vagyis megadhatnád neki a kinézetét, amivel olyan egyedivé lehetne varázsolni, mint a karaktered kinézetét a SA -ban.
Ezt úgy értem, hogyha nem tetszik az alap ágyad, elmész a bútorboltba, és veszel egy újat, a te stílusodban. (Persze ilyen tapéta, könyvespolc, TV és számítógép újítások is lehetnének!)
Lehet, hogy hülyeség, de ez is egy módja, hogy elverj egy csomó olyan pénzt, ami a GTA IV -ben fölös maradt.
Valakinek nagyon nem tetszik?
arni20 írta:NoxiusEnterprise írta:Ami még jó lenne, ha berendezhetnéd a saját házadat, vagyis megadhatnád neki a kinézetét, amivel olyan egyedivé lehetne varázsolni, mint a karaktered kinézetét a SA -ban.
Ezt úgy értem, hogyha nem tetszik az alap ágyad, elmész a bútorboltba, és veszel egy újat, a te stílusodban. (Persze ilyen tapéta, könyvespolc, TV és számítógép újítások is lehetnének!)
Lehet, hogy hülyeség, de ez is egy módja, hogy elverj egy csomó olyan pénzt, ami a GTA IV -ben fölös maradt.
játsz inkább a sims-el...
Én is viccből írtam, mert elképzeltem egy Niko stílusú karaktert, egy kis sárga alapon fekete szemek és mosolygós szájak mintájú tapétávalLuszie írta:arni20 írta:NoxiusEnterprise írta:Ami még jó lenne, ha berendezhetnéd a saját házadat, vagyis megadhatnád neki a kinézetét, amivel olyan egyedivé lehetne varázsolni, mint a karaktered kinézetét a SA -ban.
játsz inkább a sims-el...
Igen nekem hülyeség. Ez tök feleseges. Persze, találniuk kell lehetőséget a fejlesztőknek a pénz elverésére, de ne ilyen babás megoldásokat. Engem kb a mérete és a kinézete sem érdekel egyiknem sem. Ruhát váltani, ill. aludni járok "haza". A célnak megfelel. Tőlem akár full romos is lehet a ház. Ezt hagyják is így. Mikor megtudtam, hogy lehet hogy lesz kutya a játékban, mármint saját, azon is kiakadtam, mert minek bele ilyen felesleges hülyeség? Azt is gondozni kellene, meg vigyázni rá. Ez GTA, és tényleg nem Sims. Szóval ezzel egyet kell, hogy értsek a felettem szólóval.
Intenso39 írta:meg az is jó lenne ha házat is szabadon vehetnénk nem csak 1szigeten(gta 4) van 1,jó nem az, hogy minden ház eladó legyen csak legyen sok és ne ugyanúgy nézzen ki a belső