NoxiusEnterprise írta:Luszie írta:NoxiusEnterprise írta:Kösz az infót, sokat segített
Szerintem e-mailt fog küldeni, a többire azt hiszem átlag egy játékbeli napig kellett várni, de nem tudom biztosan.
Én többel is felvettem a kapcsolatot, vártam hogy jelentkeznek, de csak a "LawChick" /Kiki volt hajlandó nem lesz*rni a fejemet. Igazából nem is érdekel, mert nem szerettem sose csajozni, unalmas. Viszont legalább "megismertem" azt a leányzót, és legalább jól lefikázta az elsó és egyben utolsó vele töltött randimat. Gagyiság számomra erre időt pazarolni. Végülis túl nagy bónuszokat nem adnak, főleg a Paris Hilton hasommása. Hát kell a fenének 50% kedvezmény a boltokba. Így is annyi zsém van, azt se tudom mire verjem el.
Szóval, ha nagyon kifogna rajtad, szerintem hagyd csak, mert nem is éri meg. Bár ez személyes vélemény.
E-mailt küldött, és már 100% -on van vele is, Kikivel is, és Carmennel is a kapcsolatom. Volt ma időm
Nem tudom, hogy hogy vagy vele, én mindennel spórolok, akármennyi pénzem van
1.) Körözéssel dacolva, sosem fizetek 5$ -t az átkelőknél.
2.) Csak Playboy lakása alatti komputert használom, illetve a másik Algonquini lakásban levőt, így spórolok 1$ -t.
3.) Nem kajálok sehol, és inkább megvárom, amíg Carmennél el lehet érni az élettöltést (1$ vagy 5$ spórolás).
4.) Akkor öltözöm igazán ki, ha használom Alex Chilton -50% -os bónuszát (Max. 1000$ megspórolva
)!
5.) Csak azután veszek fegyvert, ha Jacob már ad olcsóbban. Eddig egyszer sem kaptak el a rendőrök, inkább küldetés közben veszem fel a fegyókat, és vadászom rájuk az egyik várostérképpel.
Mamám!
mi már az az 1$! Hát ez durva. 5$-t olykor én sem fizetem, mert lusta vagyok kivárni, de azért általában ki szoktam, mert meneküléshez meg nincs kedvem, akárhanyas szintről van szó. Hát mivel nekem ugyebár egyik barátnőm sem 100%, de még a képességeik sincsenek meg, így én megyek kajolni, de nagyon sok kajálda van, és az az 5$ igencsak semmiség a másfél millióhoz képest, több "törzshelyem" is van már, amiket így fejből vágok hogy merre vannak. A ruha akció szerintem tökre felesleges, mert mikor viszed a story módot, és kell pl. Roman esküvőjére menni, akkor biztos nem a szőke cicával foglalkozol, hogy neked akciósabb legyen az ing. Aztán meg már ki a fene akarna más öltönyt venni? Max unalomból, vagy hogy meglegyen neki az összes ruha.
A fegyveres opciót én is kihasználtam. Amikor nem elérhető, akkor megyek a fegyverboltba, de egyébként én is odamegyek, de csak azért, mert Jacob mindig a közelembe jön, míg a boltok fix helyen vannak, és olykor meglehetősen messze is kerülhetek tőlük. Pénznek itt is hólt nyoma.
Csak TLAD-ban meg TBOGT-ben foglalkozom ezzel, mert ott azért nincs ennyi pénzem.
Ízlések és pofonok. Látom, te nem szeretsz "Parazolni"