Szuper ez a mód. mennyibe kerül a gta 4, mert lehet, hogy megfogom kapni és ha kitoltam a kiegészítőkkel együtt, lehet, hogy le fogom szedni a modot.
GTA 1 és 2 rage is lesz?
scoobydooesben10fan írta:Szuper ez a mód. mennyibe kerül a gta 4, mert lehet, hogy megfogom kapni és ha kitoltam a kiegészítőkkel együtt, lehet, hogy le fogom szedni a modot.
GTA 1 és 2 rage is lesz?
GTA IV? Használtan 4000,- körül van. Szerintem újan se sokkal drágább, max 1-2 ezressel.
scoobydooesben10fan írta:Szuper ez a mód. mennyibe kerül a gta 4, mert lehet, hogy megfogom kapni és ha kitoltam a kiegészítőkkel együtt, lehet, hogy le fogom szedni a modot.
GTA 1 és 2 rage is lesz?
GTA 1 RAGE már van de azt nem adják ki...
GTA 2 rage is van de még nincs kész teljesen szóval az egy darabig biztos nem lesz kiadva
Am nézzétek a szombat esti Gamer Zone adását a FIX TV-n
Ez a mod iszonyat jó lesz jó munkát én biztos le fogom szedni.Tudna valaki ajánlani valami videósorozatot vagy egyebet olvasmányt ami segít hogy ilyet is tanuljak mert szeretném a tudásomat a textúramodellezés meg a programozás vagyis minden ami gép.Akkor csinálnék saját járművet meg ilyesmiket de hozzátenném nem ez lenne a fő célom csak hogy még ezekhez is értsek.