Már hányszor le lett írva, hogy jóval nagyobb lesz LC-nél, sőt még SA-nál is. Nem is értem, hogy ha ez már ennyire köztudott, akkor ez hogy jön szóba. Ugyanakkora nyílván nem lesz, hanem jóval nagyobb lesz. Amint már fentebb írtam, és igen, egyébként én is így képzelem el, mivel másból nagyon nem állhat. SA-ban is ilyen részek voltak.insanity06 írta:én így képzelem el:
-nagyváros
-külváros
-vidéki városok
-hegyvidék+annak környékei
-sivatagok
szóval kizárt az hogy kisebb legyen mint Liberty City, vagy ugyan akkora vagy nagyobb!
Bocsi a vélemény a Cheat-ekről ugyan az....tudom nem ártana senkinek ha lenne benne de én örülnék ha nem lenne benne semmi cheat.Pár jármű és repülő cheat-en kívül!Azokat se használnám!
Az lenne a jó h ha a nem egyböl a városból kéne indulni P:SA,GTA4 hanem a falvakból indulni és ahogy csináljuk a küldiket egyre jobban közeledhetnénk a városba.Steve777 írta:lesz vidék is, meg ha jól emlékszek sivatagot is emlitettek, de lehet h rosszul emlékszek
Nem kell annyi Cheat bele jó bevallom én is szoktam a játékban csalni de az V-re hanyagolhatnák a sok felesleges cheat-t mert nem sok értelme van benne.DAVEBNi' írta:Cheat-ekhez vissza térve.
Sok Cheatet várunk a GTA V-től, szerintem meg is kapjuk...Mivel óriási lesz a terület, ezért nem biztos hogy a R* minden egyes sarokra tud nekünk tenni egy szórakozóhelyet vagy valami mást...ezért kapjuk a repülőket hogy lehessen élvezni az óriási területet...és ha mi már a játék elején szeretnénk repülőzgetni és nem a küldetésekben...ezért van a cheat...magyarán szerintem jó sok repülő cheat lesz a gta v-ben...és sok másmilyen cheat is...
Ezt most komolyan írtad? Azért igenis van értelme! Na mindegy.. Legyen sok cheat. Max nem használod őket, ha nem tetszik, én sem szoktam. A választás a tiéd.bencedome18 írta: Nem kell annyi Cheat bele jó bevallom én is szoktam a játékban csalni de az V-re hanyagolhatnák a sok felesleges cheat-t mert nem sok értelme van benne.
De ha te nem használod, akkor miért akarod, hogy sok legyen ?Luszie írta:Ezt most komolyan írtad? Azért igenis van értelme! Na mindegy.. Legyen sok cheat. Max nem használod őket, ha nem tetszik, én sem szoktam. A választás a tiéd.bencedome18 írta: Nem kell annyi Cheat bele jó bevallom én is szoktam a játékban csalni de az V-re hanyagolhatnák a sok felesleges cheat-t mert nem sok értelme van benne.
Mert attól, hogy én nem használnám, más tuti használná. Meg, ha már megunnám a kód nélküli létet, azért én is belekóstolnék egy két izgalmasabb cheatbe. Szóval, kell az bele..DereX írta:De ha te nem használod, akkor miért akarod, hogy sok legyen ?Luszie írta:Ezt most komolyan írtad? Azért igenis van értelme! Na mindegy.. Legyen sok cheat. Max nem használod őket, ha nem tetszik, én sem szoktam. A választás a tiéd.bencedome18 írta: Nem kell annyi Cheat bele jó bevallom én is szoktam a játékban csalni de az V-re hanyagolhatnák a sok felesleges cheat-t mert nem sok értelme van benne.
Ez nekem nem függ össze valahogy. Ha meg nem akarnád használni, akkor meg nem kérnéd, hogy legyen...
Szerintem a cheat nagyon fontos egy játékban.Mert attól, hogy én nem használnám, más tuti használná. Meg, ha már megunnám a kód nélküli létet, azért én is belekóstolnék egy két izgalmasabb cheatbe. Szóval, kell az bele..
Vagy valami bérgyilkos küldetések meg ahogy emlitetted csempászkedés az nagyon jó ötlet sztem is meg remélem a Hoover gátat is beleteszik és felkéne robbantani az mekkora lenne már.baucsek írta:Az, hogy falvakból induljunk az mér nekem is megfordult a fejemben. Pl: csempészként.
Na az tényleg nagyon jó küldetés lenne az a baj,hogy a Hoover gát már Nevadában van,Las Vegas mellett,nem fér bele a dél kalifornia helyszínleírásban,bár őszíntén szólva nekem maga a helyszín ezzel a Los Santos és környékével nagy csalódás volt,kiválasztották a világ második legsablonosabb és legunalmasabb városát new york után,amit videójátékban fel lehet használni,mert már lassan kb minden játék new yorkban vagy los angelesben játszódik,és ez már nagyon unalmas,persze most egy GTA-ról van szó,úgyhogy biztos nagyon jó játék lesz,és ha a "környező vidék" elég hangsúlyt kap,akkor még egyedi helyszínei is lehetnek ,talán vidéki kisvárosokkal is (normális kisvárosok,nem olyanok mint a sa-ban volt)bencedome18 írta:Vagy valami bérgyilkos küldetések meg ahogy emlitetted csempászkedés az nagyon jó ötlet sztem is meg remélem a Hoover gátat is beleteszik és felkéne robbantani az mekkora lenne már.baucsek írta:Az, hogy falvakból induljunk az mér nekem is megfordult a fejemben. Pl: csempészként.
Én teljesen egyet értek veled, kivéve Los Santos-sal kapcsolatban, én örültem neki hogy Los Santos és a környező vidék lett a GTA V területe.Mr.Vercetti írta:Na az tényleg nagyon jó küldetés lenne az a baj,hogy a Hoover gát már Nevadában van,Las Vegas mellett,nem fér bele a dél kalifornia helyszínleírásban,bár őszíntén szólva nekem maga a helyszín ezzel a Los Santos és környékével nagy csalódás volt,kiválasztották a világ második legsablonosabb és legunalmasabb városát new york után,amit videójátékban fel lehet használni,mert már lassan kb minden játék new yorkban vagy los angelesben játszódik,és ez már nagyon unalmas,persze most egy GTA-ról van szó,úgyhogy biztos nagyon jó játék lesz,és ha a "környező vidék" elég hangsúlyt kap,akkor még egyedi helyszínei is lehetnek ,talán vidéki kisvárosokkal is (normális kisvárosok,nem olyanok mint a sa-ban volt)bencedome18 írta:Vagy valami bérgyilkos küldetések meg ahogy emlitetted csempászkedés az nagyon jó ötlet sztem is meg remélem a Hoover gátat is beleteszik és felkéne robbantani az mekkora lenne már.baucsek írta:Az, hogy falvakból induljunk az mér nekem is megfordult a fejemben. Pl: csempészként.
Mr.Vercetti írta:Na az tényleg nagyon jó küldetés lenne az a baj,hogy a Hoover gát már Nevadában van,Las Vegas mellett,nem fér bele a dél kalifornia helyszínleírásban,bár őszíntén szólva nekem maga a helyszín ezzel a Los Santos és környékével nagy csalódás volt,kiválasztották a világ második legsablonosabb és legunalmasabb városát new york után,amit videójátékban fel lehet használni,mert már lassan kb minden játék new yorkban vagy los angelesben játszódik,és ez már nagyon unalmas,persze most egy GTA-ról van szó,úgyhogy biztos nagyon jó játék lesz,és ha a "környező vidék" elég hangsúlyt kap,akkor még egyedi helyszínei is lehetnek ,talán vidéki kisvárosokkal is (normális kisvárosok,nem olyanok mint a sa-ban volt)bencedome18 írta:Vagy valami bérgyilkos küldetések meg ahogy emlitetted csempászkedés az nagyon jó ötlet sztem is meg remélem a Hoover gátat is beleteszik és felkéne robbantani az mekkora lenne már.baucsek írta:Az, hogy falvakból induljunk az mér nekem is megfordult a fejemben. Pl: csempészként.
Pedig az keményen nézne ki. Nyírd ki a gyomokat!Cube Head írta:Lehetnének ilyen mellékküldetések amik a vidékhez kötődnek. Nem kapálásra gondoltam, de valamit ami bele illik