Hát, én költeni sem szeretekMamám! mi már az az 1$! Hát ez durva. 5$-t olykor én sem fizetem, mert lusta vagyok kivárni, de azért általában ki szoktam, mert meneküléshez meg nincs kedvem, akárhanyas szintről van szó. Hát mivel nekem ugyebár egyik barátnőm sem 100%, de még a képességeik sincsenek meg, így én megyek kajolni, de nagyon sok kajálda van, és az az 5$ igencsak semmiség a másfél millióhoz képest, több "törzshelyem" is van már, amiket így fejből vágok hogy merre vannak. A ruha akció szerintem tökre felesleges, mert mikor viszed a story módot, és kell pl. Roman esküvőjére menni, akkor biztos nem a szőke cicával foglalkozol, hogy neked akciósabb legyen az ing. Aztán meg már ki a fene akarna más öltönyt venni? Max unalomból, vagy hogy meglegyen neki az összes ruha.
A fegyveres opciót én is kihasználtam. Amikor nem elérhető, akkor megyek a fegyverboltba, de egyébként én is odamegyek, de csak azért, mert Jacob mindig a közelembe jön, míg a boltok fix helyen vannak, és olykor meglehetősen messze is kerülhetek tőlük. Pénznek itt is hólt nyoma. Csak TLAD-ban meg TBOGT-ben foglalkozom ezzel, mert ott azért nincs ennyi pénzem.
Ízlések és pofonok. Látom, te nem szeretsz "Parazolni"
Az 50% -os ruháknak nincs értelme szerintem sem, de ha van lehetőség rá, akkor miért ne? Persze ez hülye érv, hogyha megcsinálhatod, akkor csináld, de ide illik
Megjegyzem, én a barátok képességivel sem vagyok teljesen megelégedve
Például Brucie képessége semmit nem ér számomra, merthogy olyan helyet is kell keresnem, ahol leszállhat a helivel. Minek nekem az?
Roman képességével szintén sokat lehet spórolni, azt szoktam használni.
Az egyetlen problémám, hogy az oldalon az ven feltüntetve, hogy Dwayne 60% like fölött ad backup -ot. én 73% -on vagyok, de még nem ajánlotta fel
Miért?