A sztriptízbár, a filmstúdió és a Malibu klub nem kell, de a többi igen, sőt, a hajójavító, a fagyigyár, meg az autószalon jövedelemmel kell.Nemohalacska írta:Én úgy tudom hogy az utolsó küldetéshez késznek kell lennie a Vercetti "Cop Land" missziónak és a Print Works első kettő missziójának. Illetve ezeken kívül még 5 küldetést adó épület megvásárlása és küldetéseinek elvégzése szükséges. Ha ezek megvannak elérhetővé válik a Print Works harmadik küldetése és csak ezután jön az utolsó "Keep your Friends Close" küldetés.
Tehát a Print Works megvétele fontos elsősorban. A maradék 5 épület bármelyik lehet de nem kell hogy a Malibu Club is benne legyen. Anélkül is megkapjuk a végjáték küldijeit. Egyrészt tapasztaltam másrészt ha a story-t nézzük Lance-nek semmi köze nincs a Malibu Club küldetéseihez neki inkább a Print Works-höz van köze amit ugyebár megis kell venni.
Érdekes, nekem sokszor a sztriptízbár után adta be az utolsó küldetéstNoxiusEnterprise írta:A sztriptízbár, a filmstúdió és a Malibu klub nem kell, de a többi igen, sőt, a hajójavító, a fagyigyár, meg az autószalon jövedelemmel kell.Nemohalacska írta:Én úgy tudom hogy az utolsó küldetéshez késznek kell lennie a Vercetti "Cop Land" missziónak és a Print Works első kettő missziójának. Illetve ezeken kívül még 5 küldetést adó épület megvásárlása és küldetéseinek elvégzése szükséges. Ha ezek megvannak elérhetővé válik a Print Works harmadik küldetése és csak ezután jön az utolsó "Keep your Friends Close" küldetés.
Tehát a Print Works megvétele fontos elsősorban. A maradék 5 épület bármelyik lehet de nem kell hogy a Malibu Club is benne legyen. Anélkül is megkapjuk a végjáték küldijeit. Egyrészt tapasztaltam másrészt ha a story-t nézzük Lance-nek semmi köze nincs a Malibu Club küldetéseihez neki inkább a Print Works-höz van köze amit ugyebár megis kell venni.
Ha jól emlékszem, akkor ennyi.
Köszi, hogy megnézted. Amúgy mit lehet csinálni vele hogy ne fagyon le? Az a fos narancssárga tokos CNG.HU-s kiadás van meg. Mikor felakarom patch-elni azt a hiba üzenetet írja ki amit akkor szokott mikor nem eredeti a játék.Nemohalacska írta:Na leteszteltem. Nem szükséges sem a hajógyár sem az autószalon. Tehát álláspontom nem változott ugyanaz mint tegnap. Vagyis a Print Works kell a többi pedig mindegy melyikek lényeg hogy a Print Works-ön kívül még öt biznisz meglegyen a jövedelmeikkel együtt.
Nincsen semmilyen kiskapu, max csak annyi, hogy mindent a lehető legalacsonyabbra veszel, beleértve a felbontást is.Luszie írta:Mekkora esély van arra, hogy 32 MB-os videokártyával minimum grafikán a GTA III és a VC folyamatosan fusson probléma nélkül?
A GTA III-nál még talán van rá esély, mert ott minimálisan akad, de a VC igen reménytelen. Sokáig ekkora videókártyám lesz, mert elromlott az 512-s, és ezt kaptam ismerőstől. Azt mondta vinni fogja minimum grafikán a VC-t is szépen, de tévedett! Esetleg valami ötlet, amivel meg lehetne bütykölni a rendszert? Már, ha van ilyen beállitási lehetőség, amivel sokat javul a dolog, vagy mindenképpen jobb videókártya kell? (Azt hiszem én magam is tudom a választ, de ha van ilyen kiskapu, azt örömmel meghallgatnám.)
Mármint arra gondolsz, hogy AGP-s vagy PCIE-s -e vagy a pontos "márkája"?MaximusFTW írta:Nincsen semmilyen kiskapu, max csak annyi, hogy mindent a lehető legalacsonyabbra veszel, beleértve a felbontást is.Luszie írta:Mekkora esély van arra, hogy 32 MB-os videokártyával minimum grafikán a GTA III és a VC folyamatosan fusson probléma nélkül?
A GTA III-nál még talán van rá esély, mert ott minimálisan akad, de a VC igen reménytelen. Sokáig ekkora videókártyám lesz, mert elromlott az 512-s, és ezt kaptam ismerőstől. Azt mondta vinni fogja minimum grafikán a VC-t is szépen, de tévedett! Esetleg valami ötlet, amivel meg lehetne bütykölni a rendszert? Már, ha van ilyen beállitási lehetőség, amivel sokat javul a dolog, vagy mindenképpen jobb videókártya kell? (Azt hiszem én magam is tudom a választ, de ha van ilyen kiskapu, azt örömmel meghallgatnám.)
A hardver le tud adni egy adott teljesítményt, annál többet nem (illetve de hogyha tuningolsz, de egy olyan kártyát én nem igen tuningolnék, gondolom nem valami acélos a hűtése, no meg nem is lehet benne nagy tuningpotenciál).
Egyébként mi a kártya pontos típusa? Mert ezzel hogy 32Mb-os nem igen tudtunk meg oly sokat róla (olyan mintha azt mondtak volna hogy van egy elsőkerék hajtású autód, no de abból van több száz típus is ).
Használtan már lehet venni egész kedvező áron videókártyát, esetleg nézz szét, vannak jó vételek.
Nem. Az AGP illetve PCI-Express csak a csatolófelületet jelenti, nem a márkáját. A márka az hogy Asus, Gigabyte, MSI, stb. És akkor ugye még van a grafikus chip gyártója, ami lehet nVidia vagy ATI (pontosabban AMD).Luszie írta:Mármint arra gondolsz, hogy AGP-s vagy PCIE-s -e vagy a pontos "márkája"?MaximusFTW írta:Nincsen semmilyen kiskapu, max csak annyi, hogy mindent a lehető legalacsonyabbra veszel, beleértve a felbontást is.Luszie írta:Mekkora esély van arra, hogy 32 MB-os videokártyával minimum grafikán a GTA III és a VC folyamatosan fusson probléma nélkül?
A hardver le tud adni egy adott teljesítményt, annál többet nem (illetve de hogyha tuningolsz, de egy olyan kártyát én nem igen tuningolnék, gondolom nem valami acélos a hűtése, no meg nem is lehet benne nagy tuningpotenciál).
Egyébként mi a kártya pontos típusa? Mert ezzel hogy 32Mb-os nem igen tudtunk meg oly sokat róla (olyan mintha azt mondtak volna hogy van egy elsőkerék hajtású autód, no de abból van több száz típus is ).
Használtan már lehet venni egész kedvező áron videókártyát, esetleg nézz szét, vannak jó vételek.
Öhm, a kártya PCIE-s (ha jól tudom.) és a márkáját/nevét nem igazán tudom. Minden esetre nem egy márkás db-ról van szó.
Akkor az, bocsi. Nem tudom.MaximusFTW írta:
Nem. Az AGP illetve PCI-Express csak a csatolófelületet jelenti, nem a márkáját. A márka az hogy Asus, Gigabyte, MSI, stb. És akkor ugye még van a grafikus chip gyártója, ami lehet nVidia vagy ATI (pontosabban AMD).
Egyébként szerintem AGP-s a kártyád, nem nagyon láttam még 32Mb RAM-mal felvértezett PCI-Expresses kártyát.
Fú, ez egy igen jó kérdés. Az a baj, hogy nem értek hozzá egyáltalán. Ezeket hol lehet megnézni?totyak írta:Alaplapon nincs esetleg integrált VGA? Még azok is erősebbek, mint egy 32Mb-os kártya. Ha tudod az alaplap típusát, annak is utána lehet nézni.