Hogy lehetne elmenni Vice Citybe?!TheGTAKING írta:Jármű:Roman Taxi,Infernus,
Mentőház: PlayBoy X háza,meg a harmadik városban az a házunk amit Romantól kapunk az a szép házunk ,
Sziget: Happines Island, Alquinq sziget ( lehet ,hogy rosszul írtam), és Vice City!! ( el lehet menni Vice City-be ,de csak tenger ábrázolja és ki írja ,hogy Vice city!!
Fegyver:Ak-47,Molotov,Rakétavető,Shotgun,M4,
Karakter:Roman Bellic,Niko Bellic,Jimmy Pegorino,Johnny Klebitz,
Küldetés: Museum Piece,Last Mission, ( ezeket most magyarul fogom írni)
Amikor van a bank rablás, Uncle Vlad, Ivant megölöd vagy megmented,Franch Tomott megölöd, stb......
Ruha: GTA 3-mas ruha, Niko alap ruhája,
Rádióadó:Liberty Rock, Vice City FM( a DLC-kben)
Ha jobban megfigyeled ő sem azt írta, hogy fullra el lehet menni, csak ahol kimész a térképről és kiírja, hogy VC.NoxiusEnterprise írta:Hogy lehetne elmenni Vice Citybe?!TheGTAKING írta:Jármű:Roman Taxi,Infernus,
Mentőház: PlayBoy X háza,meg a harmadik városban az a házunk amit Romantól kapunk az a szép házunk ,
Sziget: Happines Island, Alquinq sziget ( lehet ,hogy rosszul írtam), és Vice City!! ( el lehet menni Vice City-be ,de csak tenger ábrázolja és ki írja ,hogy Vice city!!
Fegyver:Ak-47,Molotov,Rakétavető,Shotgun,M4,
Karakter:Roman Bellic,Niko Bellic,Jimmy Pegorino,Johnny Klebitz,
Küldetés: Museum Piece,Last Mission, ( ezeket most magyarul fogom írni)
Amikor van a bank rablás, Uncle Vlad, Ivant megölöd vagy megmented,Franch Tomott megölöd, stb......
Ruha: GTA 3-mas ruha, Niko alap ruhája,
Rádióadó:Liberty Rock, Vice City FM( a DLC-kben)
Szerintem nem lehet, vagy ha igen, akkor közölnéd, hogy melyik irányba kell indulni?