Én arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy egyszerre jönnek a verziók. Mondjuk a PlayStation 3 esélyes, de általánosságban, ha valamire mégsem jelentik be, akkor valószínűleg leveszik a játék adatlapját. Egyébként, szerintem emelhetnek az áron, én úgy gondolom, az ajánlott fogyasztói ár ennél magasabb lesz, magasabb szokott lenni megjelenéskor. Én bölcsebbnek látom a megjelenés előtt nem sokkal eldönteni, hogy hol veszi meg a játékot.totyak írta:Ez most majdnem úgy hangzott, mint ha te sem bíznál maradéktalanul a jelenlegi konzolokra történő megjelenésben. Vagy csak rémeket látok? Én nem gondolnám, hogy olyasmi baj lehet az előrendelésből, hogy esetleg ő most PS3-ra megrendeli, de csak PS4-re jönne. Inkább azzal lehet a probléma, hogy ha feljebb megy az ára és nem marad 12k, szerintem hiába előrendelő, bevasalják rajta a különbözetet. De egyébként sem látom értelmét az előrendelésnek. Nem ér rá valaki beballagni egy boltba és akkor megvenni, mikor megjelenik? Vagy esetleg akkor megrendelni online?