Charge írta:Én azt láttam a traileren amit szerettem volna.. Újra lesz pótkocsi lehetőség ami sokat dob és a gta 4-et nagyon elrontották azzal hogy van pótkocside nem tudom felakasztani. Nagyon jó a lézeres célzás a fegyvereken amit meg lehet figyelni a képeken a gta 5 hivatalos honlapján. Viszont a gyalogosok még mindig fososak. Ha a GTA4ben elkezdek autóval egy Burnout-ot egyből emlegetni kezdik a teremtő fiát ( JESUS!! ) És futkorászni csapatostól össze vissza. ami szintén így lesz a GTA 5-ben a képek és videók szerint. Az egyik képen a gyalogos a rendőrtől ijedt meg. Ami nagyon irritáló dolog. Lehetne mondjuk kicsit élethűbb a játék. Például be és kikapcsolható realitás ként úgy értem járművekre index elakadásjelző leállítási lehetőség miközben ugyanúgy benne ülsz. Elvárom egy 2013-ban kiadott játéktól azt amit beígértek a 4-be de nem jelent meg. ez az hogy az ember a falhoz közelítve elkerüli az akadályt vagy lelassít és megáll így nincs a falnak futás vagy az egy helyben futás. Várom hogy minden object egy bizonyos mértékben roncsolható. Hydrával esetleg egy fa/ház ledöntése épületekben "lyuk" hagyása. Elvárom az autóktól azt hogy nincs egy váz ami nem törik és teljesen össze lehet törni az autót laposra nem csak felületi egyre mélyebb horpadásokra. Várom hogy ha a kasztni a kerékre hajlik akkor a kerék defektet kap esetleg csal beszorul. Ami meg van csinálva a gta 4-ben de nagyon ritkán találkozni vele és sok esetben nem működik várom hogy a felni egy erős patka elkapástól meghajlik és tönkremegy várom hogy single playerben is lehessen utasként a kocsiba ülni saját akaratomra és nem csak taxiba. Várom azt hogy a gépigénnyel nem hazudnak mint a gta4 kiadásakor miszerint a gépemnek tökéletesen kéne futtatni a processzor igaz csak 60 %-osan terhelődik alatta de a játék gombnyomásra félmásodperces megakadásra hajlamos az 1. fél óra játék során. Várom a bejárható épületeket várom hogy bemegyek egyedül egy kajáldába és veszek valamit megeszem megiszom várom hogy otthon a házban/rejtekhelyen mindent igénybe tudjak venni. Várom a reális hp vesztést. Ezeket el lehet várni egy 2013-ban kiadott GTA sorozattól ...... aki ezt nem várja el az lebecsüli a Rockstar North-ot...
Én meg azt mondom, hogy szerintem várj még.. .
Fogadok veled egy 10000-esbe, hogy ezek közül, amiket te itt felsoroltál, fele még nem lesz benne.
Egyébként a bejárható épületek már voltak a IV-ben is, azt ne várd el, hogy mindegyik épületbe be lehessen menni, mert az már megint nem lenne valósághű.
Ha pedig reális hp vesztést vársz, akkor ne vedd meg a játékot.
Mert direkt van szerintem így megcsinálva. Sokszor elég egy jól leadott lövés, és egy lövéstől megmurdelna a főhős. Golyóálló mellénnyel kicsit több. Mondjuk fejlődött már az előző részek óta a gép inteligenciája, de engem még a IV-ben sem találtak el valami sokszor, mert tudtam fedezékbe bújni. Az viszont, ha reális hp vesztés lenne, szörnyen megnehezítené a játékot. De remélem hogy a gép azért okosabb lesz már az V-ben. Nem ok nélkül nincs "reális hp vesztés" az FPS játékokban sem. A sok 10 éves felállna a gép elől, és inkább csinálna mást, de tuti nem játszana úgy, mert amilyen kis ügyetlen, valószínűleg mindig csak lelőnék, és elmenne a kedve a játéktól (Tisztelet a kivételnek, ha van itt 10 éves, akkor elnézést kérek.
) Szóval érted. Vannak dolgok, amiknek mondjuk én is örülnék, azok közül amiket te írtál, néhányat úgy is vélek, hogy majd megvalósítanak, de néhányra szinte 0 az esély még az V-ben, de szerintem még az azutáni részt követően is.
NoxiusEnterprise írta:Szerintem az sem lenne rossz, ha bandát alapíthatnál. Te határoznád meg (Persze pénzért) a fegyvereket, a ruházatot, a járművet, stb.
Hát nem tudom, én egy 40 körüli pasast maximum az olasz maffiában tudok elképzelni..
Vagy ehhez hasonló bűnszervezetben, de állítólag (bár már rég láttam a trailer-t, szóval lehet nem jó az információ) a főhősünk eleinte jófiú, mint Vic, nem? Vagy ez nem is derül ki, hanem csak nyaralni jött ide? Nem tudom pontosan, meg kéne néznem a trailer-t, mindenesetre a trailer-ből az kiderül, hogy szeretne családot alapítani, és megpiheni, szóval nagyon a maffiába se passzolna be az arc. Még Niko-t üggyel-bajjal bepasszintom neked a maffiába.. de egyelőre őt nem tudom.
Valami más "bandát" el tudok neki képzelni, olyasmit, mint mondjuk Tommy-nak volt a VC-ben. Na egy olyat eltudok. Én ezt a főhőst egyelőre egy pénzes "úriembernek" képzelem el, mint az akkori Tommy is volt.