Meg is van!:)scoobydooesben10fan írta:Ha minden igaz ez a 60. hozzászólásom, tehát meglesz a besúgó rang
A "Patkányt" cserélték le ahogy látom.Luszie írta:Puding vagy. Tökre úgy emlékeztem, hogy ezt a rangot már megváltoztatták másra, mert igen sok újítás volt. De nem, azt hitte ma besúgóra cserélték le, de látom ott van az is, csak eggyel alacsonyabb fokozat.
Szerintem nem hülyeség, sőt! Mindenki elkezdene hülyeségeket, egyszavas kommentárokat írni, hogy meglegyen a nagyobbnál nagyobb rangja. Akkor meg elveszne a fórum jelleg.Rockstar69 írta:"- A hírekhez írt kommentárjaid értelemszerűen nem minősülnek fórum hozzászólásoknak.
- Az OFF topikban írt hozzászólásaid nem számolódnak, csak a GTA epizódokkal és az GTAPlace.hu-val kapcsolatos témákban megírtak számítanak." Szerintem ez hülyeség!
Annak idején ez a szabály nem véletlenül került bevezetésre. Emlékszem, régen az OFF-ban mekkora kommentvadászat volt. Nem hiányzik.Rockstar69 írta: - Az OFF topikban írt hozzászólásaid nem számolódnak, csak a GTA epizódokkal és az GTAPlace.hu-val kapcsolatos témákban megírtak számítanak." Szerintem ez hülyeség!
Ez körülbelül mikorra várható, mert elég jól hangzik Ez szinte tökéletesíthetné ezt a félig bevált "rangrendszert".wantoo írta:Pont az lenne a lényeg, hogy még jobb képünk legyen arról, hogy ki mennyire van jelen az oldal életében. Hogy érthetőbb legyen, például ezekért lehetne kapni pontokat:
- belépés az oldalra
- oldalon eltöltött idő
- találsz egy hibát egy oldalon, jelented nekünk
A korlátozás pedig azért, mert ha valaki ír 20 egy mondatos, kb. 0 tartalommal rendelkező hozzászólást egy nap alatt, valaki pedig 3 "értékesebbet", akkor ne az előző kapjon több pontot.
- valamilyen tartalom beküldése (hír, cikk, kép, videó)
Ha a hozzászólások számára leszel kíváncsi, lesz valamilyen statisztikai oldal is, ahol ezeket meg lehet tekinteni.
Remélem így kevésbé ellenszenvesebb az ötlet