Jó ötlet de ahogy mondtad ez nem GTA filing!:)Hessa írta:Örülnék egy olyan kutyának, mint mondjuk Champ volt a postal-ban. Összeszarja a kertet és megtámad! Acélbetétessel megfutamítható, de idomítható gyilkolásra is. XD Na jó, ez nem GTA fíling.
Jó ötlet de ahogy mondtad ez nem GTA filing!:)Hessa írta:Örülnék egy olyan kutyának, mint mondjuk Champ volt a postal-ban. Összeszarja a kertet és megtámad! Acélbetétessel megfutamítható, de idomítható gyilkolásra is. XD Na jó, ez nem GTA fíling.
Szerintem meg pont ezért nem jó ötlet, mert nem GTA-ba való.SQUALLE3R írta:Jó ötlet de ahogy mondtad ez nem GTA filing!:)Hessa írta:Örülnék egy olyan kutyának, mint mondjuk Champ volt a postal-ban. Összeszarja a kertet és megtámad! Acélbetétessel megfutamítható, de idomítható gyilkolásra is. XD Na jó, ez nem GTA fíling.
Szerintem is hülyeség.Hessa írta:Örülnék egy olyan kutyának, mint mondjuk Champ volt a postal-ban. Összeszarja a kertet és megtámad! Acélbetétessel megfutamítható, de idomítható gyilkolásra is. XD Na jó, ez nem GTA fíling.
A való életben is van olyan kutya ami a kertbe szarik és megtámad. Nem csak olyan "ami van és kész"james írta:Ja szerintem is baromság. Legyenek kutyák de csak úgy mint a való életbe h vannak és kész csak a környezet realitását dobják fel.
Meg szerintem "enyhén" kapná az ívet a R*...Rockstar69 írta:Az RDR-ben bármelyik állatot meg lehet ölni majd megnyúzhatod és eladhatod. De ha a saját lovadat ölöd meg csökken a becsület (Honor) értéke, ami nem túl jó dolog. A GTA V-be szerintem elég morbid lenne állatok nyúzni...még is csak a 21. században vagyunk.
You piece of crap... *Telenor*Luszie írta:Meg szerintem "enyhén" kapná az ívet a R*...Rockstar69 írta:Az RDR-ben bármelyik állatot meg lehet ölni majd megnyúzhatod és eladhatod. De ha a saját lovadat ölöd meg csökken a becsület (Honor) értéke, ami nem túl jó dolog. A GTA V-be szerintem elég morbid lenne állatok nyúzni...még is csak a 21. században vagyunk.
Egyébként, én személy szerint egyáltalán nem vágyom arra, hogy macskát/nyulat/kutyát/sündisznót/kutyafülét megnyúzzak. Már, ha anyu tyúklevest csinál, és előtte megöli az állatot, én már azt sem bírom. Néha tökre úgy érzem, hogy eléggé vandálok vagyunk mi is, emberek.
Szóval, ilyen nyúzás dolgot tuti kihagyják, sétáltatni való kutyák kellenek szerintem csak bele, ill. a rendőrkutyák, hogy nehezebben lehessen eltűnni. Kíváncsi vagyok hogy ezt majd hogyan oldják meg...