![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Hát valahogy csak sikerűl .. köszi.
Ha vkinek még van ötlete vagy tudja hogy tudok kicseszi ezel a rohadék küldivel hogy sikerűljön kérem irjon
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Gondolom arra gondolsz, hogy a trófeák által kapott pontok mennyik. Vagy nem tudom milyen pontra, gondolom PC-n játszol, én PS3-on toltam, ott nincs ilyen.diaz írta:SIKERŰLT!!!!![]()
Sikerűlt megcsinálnom az utolsó küldetést is!Óvatosabban mozgattam az egeret aztán igy nehezen de ellavíroztam vele aztán a szigeten meg dimitri ólommérgezést kapott aztán KÉSZ
Már csak a galambok, Stevie kocsi szerzései , Bruci e-mail kocsi szerzései , Rendőrségnél-legkörözöttebb bűnözők vannak.
![]()
-----
Másik kérdés! Szall a játák 75 % körűl álhat sacra..(nem néztem meg.)
Viszont csak 360 pontom vanmiért? egyik srácnak meg már van vagy 1600 ... mi alapján kapok pontokat?
Akkor viszont így van, ahogy mondtam. Ha 1300 pontja van, akkor már igen közel jár ahhoz, hogy minden kupát kigyűjtsön a IV-ből, (vagy már meg is tette) ill. még azt tudom elképzelni, hogy az illetőnek megvannak a DLC-k is, és lehet azoknak a ~ 150 pontjait fejenként még hozzá számolja, és akkor így van neki annyi.diaz írta:igen arra a kupákra gondoltam![]()
én sem tudom .. ezért kérdeztem :DD