Emlékszem is rá hogy az utolsó képeknél rockstar oldalán valaki írta hogy jobb lett volna azt írni hogy a következő hónapokba jönnek hírek nem hetekbe xdarni20 írta:nem azt írták legutóbb hogy a köv. hetekben lesznek új képek? már majdnem 4 hete volt... írhatták volna azt hogy a köv. hónapokban, az közelebb van a valósághoz.....
nem tudom mit tökölnek eddig, de ha május-júniusig nem jön ki akkor eláshatják magukat...
Áh szerintem annyit nem váratnak vele. Reméljük...arni20 írta: nem tudom mit tökölnek eddig, de ha május-júniusig nem jön ki akkor eláshatják magukat...
Hohó, igaza van!Hessa írta:Képek így - képek úgy. Hogy tudtok ennyit nyafogni? Várjatok türelemmel! Majd ha lesz olyan kép, amit közzé tennének, akkor azt azonnal látni is fogjuk. addig meg minek csináljátok a fesztivált? Azt akarjátok tán, hogy olyan sok hibával jöjjön ki, mint mondjuk az IV vagy a MP3?????
A newswire pedig azért nem színesedik, mert most Max Payne event és tripla XP hétvége van! Eszük ágában sem lesz egyszerre kiadni két dolgot. Egy ekkora volumenű hír mellett úgyis elsikkadna az a pár fotócska, amit morzsaként dobnának...
MateL írta:Szerintem azért nem adnak ki most több képet, mert a játék még nincs olyan állapotban. Ha kiadnának egy félkész, hibás textúrás, bugos képet, akkor kezdődne a trollok hőbörgése, hogy "szarjátékszarrockstarnemtudjátékotcsinálnitrollolo". Egy autót is csak akkor mutatnak be, amikor kész van, és nem akkor, amikor nincs legyártva a hátulja. Vagy csak az elejét mutatják, amit szerintem pont most csinálnak. Nem véletlenül készül még. Meg persze nem mindig van rá idő, mert nem csak egy kattintás. Be kell állítani, hogy minden jól mutasson, ne legyen benne hiba, vagy olyan infó, amit még nem akarnak elárulni.
Én magamat higgadt embernek ismertem meg, de a R* kihoz a sodromból, hogy azt mondták a következő hetekben kapunk valamit a GTA V-vel kapcsolatban, de b@zdmeg el telt egy hónap ideje felkelni R*.arni20 írta:MateL írta:Szerintem azért nem adnak ki most több képet, mert a játék még nincs olyan állapotban. Ha kiadnának egy félkész, hibás textúrás, bugos képet, akkor kezdődne a trollok hőbörgése, hogy "szarjátékszarrockstarnemtudjátékotcsinálnitrollolo". Egy autót is csak akkor mutatnak be, amikor kész van, és nem akkor, amikor nincs legyártva a hátulja. Vagy csak az elejét mutatják, amit szerintem pont most csinálnak. Nem véletlenül készül még. Meg persze nem mindig van rá idő, mert nem csak egy kattintás. Be kell állítani, hogy minden jól mutasson, ne legyen benne hiba, olyan infó, amit még nem akarnak elárulni.
elég nagy gáz lenne ha még mindig ott tartanának, hogy screenshot-ot sem tudnak csinálni a játékból. lassan 4 éve hogy kijött a gta 4(és állítólag a gta meg a max paynet nem is ugyanaz a csoport csinálja)..
már az 1. trailer-ből is látszott hogy azért az alapok megvannak, ha akarnának simán tudnának kiadni képeket. akár 1-1 épületről vagy bármiről, amivel ugyszint nem árulnának el sokat, de legalább látnánk hogy haladnak a game-el. ebből a hosszú-hosszú töketlenkedésből én arra következtetek, hogy sztem jó ha majd csak novemberben megjelenik a játék, 2013-ban...
Ezt elképzelhetőnek tartom én is.. Gondolván a múltkori esetre.. meg van egy olyan sanda gyanúm, hogy november 2. án kapunk egy egy trailer-t évforduló gyanánt és ezt felvezetik egy két képpel még október elején.. és akkor marad még 3 hét hogy hőbörögjenek drága barátaink az újabb információkért.Visali írta:Elvileg a jövőhéten érkezik egy Max Payne 3 DLC (Hostage Negotiation Map Pack). Legutóbb úgy csinálta a Rockstar, hogy felváltva jöttek a GTA V képek és a Max Payne 3 hírek (középpontban a Disorganized Crime DLC Pack), talán most is így lesz. Persze ez csak analógia, nem egy erős érv.
Az a durva, hogy mennyi sötét ge*i van!LacroiX írta:Trollface-n már megy a kavarás...
http://trollface.cc/fun/24564
http://trollface.cc/fun/24567