Egyébként az átlagember elégedett a GTA IV autókínálatával? MErt én igen. Az egyetlen dolog, amit nem reformálnék meg igazán, az az ilyen közlekedés volt. Minden más jó alap egy jobb játékhoz, viszont ez már mga lehetne a következő játék
Az egyetlen dolog, amit beraknék egy Windmill nevű autó lenne (Mellesleg visszatenném az SA -s Hustlert is). Kb. egy nyitott tetejű Hummer, tömörebb fémszerkezettel és egyedi lökhárítóval/lámpákkal (A lökhárítón tüskék lennének, a lámpák pedig nyitott szájú koponyák). A színe fekete lenne, a látható fémrészek aranyszínűek.
A járműből csak egyetlen lenne a játékban, úgy lehetne megszerezni, ha megcsinálsz 15 taxis küldetést, a 15-ik pont e mellé fogja vitetni magát, és ezzel elhajt. Akkor ki kell szállni és kirángatni a kocsiból, és tied lesz a Windmill
Megjegyzem ez az ötlet a IV -hez ma éjszaka álmomban született, amikor is én voltam Niko
Tök állat lenne egy ilyen kocsi
Más:
Én a GTA V -ben lehetővé tenném, hogy már saját bandát csinálhass, amiket akár te is felfegyverezhetsz.
Tehát van egy alapvető bandád, mondjuk minden embernél kés van, de vannak, akiknél Glock17, az életük annyi, mint neked, az alapvető jármű pedig Dilettante.
Tehát ezeket állíthatnád be, bizonyos pénzösszegért (Persze lenne egy limit, hogy miket/mennyit, továbbá amiket beírok, az én bandámat jellemezné):
Alap fegyver: Desert Eagle
Speciális fegyver: Remington870, AK-47
Életerő: 100 (A játékos alap életereje)
Golyóálló mellény: 50 (Alap mellény -erősség)
Jármű: Patriot
Persze örülnék, ha a játékos fizikumát, speciális mozdulatait, életerejét, mellény-kapacitását, stb. -t lehetne fejleszteni.