Packie -t én is bírtam, de az én kedvenc McReary -m Francis volt, - ő azonban biztos nem jön be újra, mert lehet, hogy meghalt.insanity06 írta:az én kedvencem Lil'Jacob volt eszméletlen nagy figura és sokáig reménykedtem hogy beletegyék az 5-be de mikor rájöttem hogy erre nincs esély, ezért azért kezdtem el szorítani(még most is) hogy Packie McReary benne legyen(ugye nem kell mondanom miért )
Mit szerettél te Francis-ben? Nincs is benne semmi szerethető...NoxiusEnterprise írta:Packie -t én is bírtam, de az én kedvenc McReary -m Francis volt, - ő azonban biztos nem jön be újra, mert lehet, hogy meghalt.insanity06 írta:az én kedvencem Lil'Jacob volt eszméletlen nagy figura és sokáig reménykedtem hogy beletegyék az 5-be de mikor rájöttem hogy erre nincs esély, ezért azért kezdtem el szorítani(még most is) hogy Packie McReary benne legyen(ugye nem kell mondanom miért )
De egyébként jó lenne egy olyan rész, amiben Niko és Packie megint együtt írtja a népet
dani.szentgali írta:A több választható karakter az szerintem is hülyeség lenne.Legyen inkább csak 1 karakter,akit viszont maximálisan tudsz tuningolni,nem úgy,mint a IV-ben Nikót,hanem kb úgy,mint a SA-ban CJ-t. Én ennek örülnék legjobban,de ízlések és pofonok Mindenesetre a több választható karakter az nekem sem jönne be,nem tudnál kivel normálisan egyesülni,és a sztori is olyan kigabalyozhatatlan lenne,mint pl a Saints Row 2nek.Nem kell sok különböző karakter,csak legyen 1,viszont annak ki legyen dolgozva mindene,és legyen testre szabhatóbb,mint Niko volt.
Már én kérek bocsánatot (:D), hogy valamiért szimpatikus Francis!Luszie írta:Mit szerettél te Francis-ben? Nincs is benne semmi szerethető...
Amúgy igen, kizárt hogy lássuk benne. Szerencsére én mindig megöltem.
És az utolsó soroddal pedig maximálisan egyetértek.
Ahogy mondod - minimum hoznia kell a san.a. szintet, de inkább azt mondom, hogy űberelje, mind terület mind tartalom szempontjából tengernyi lehetőséggel, mellék küldetésekkel stb.dani.szentgali írta:bodom26: Ennek örülök.Nos,ha tényleg egy hullámhosszon vagyunk,az azt is jelenti,hogy azért egy ici-pict egy egyfajta SA-remaket is várunk az V-től,mert én azt is várok.Persze,mivel mozgássérült vagyok,nekem ezért számítana egy óriási játékterület,és rengeteg lehetőség.És amit múltkor(talán egy másik fórumon)írtál,hogy szerinted az lenne a legjobb,ha egy GTA-ban mindig meglennének az alap dolgok,és mellé jönnének újak,ez egyszerűen zseniális,mert én is pont erre vágyom.Persze azért be kell ismernünk,hogy egy-két helyen meg is kapjuk(a GTA3 óta van szinte mindegyik részben Pain 'N Spray)de tényleg jó lenne,ha a régi részekből(főleg a SA-ból)viszontláthatnánk néhány dolgot(fegyvert,minijátékot) Számomra ez nagyon szívmelengető lenne
dani.szentgali írta:Köszönöm szépen a jó kívánságokat barátom,igyekszem,sokat járok kondizni,és hálistennek az állapotom is javulófélben van,már sokkal jobban vagyok Én is szeretném,ha a GTAV-lenne a legjobb játék,amit el tudnék képzelni,és szerintem(merem remélni)hogy ennyi várakozás után az is lesz!
Visszatérve:Igen,valóban az a minimum,hogy hozza a SA szintjét,én is legjobban annak örülnék,ha überelné,én is sok mellékfeladatot várok amúgy a játéktól,minél több lehetőség lesz benne,nekem annál jobb,de örülök,hogy nem csak én mozgássérülten gondolom azt,hogy bár baromi jó játék volt a GTAIV,azért a GTAV-től mellékküldetések,lehetőségek és játékterület méret-és változatosság terén azért többet várunk,mint amit a IV-ben megmutattak.
Azzal én tökéletesen megelégednék, ha a gta5-ben visszajönne az összes régi dolog ami a gtak- ban volt persze az új dolgokkal együtt. Az új dolgokkal kapcsolatban nem tudok semmit de a régi dolgokat szívesn látnám újra olyan mint időtőltés és mint olyan helyek mint: az ikonnal jelöltek -gyorséttermek(az összes)ruhaboltok(az összes márka persze nem baj,ha a ruhák nem ugyanazok) modo, zip stb. aztán autótuning ugye ebből két fajta is volt az egyikben csak bizonyos autókat lehetett tuningolni - autómosó, pay'n'spray, itt lehetne adani.szentgali írta:bodom26: Ennek örülök.Nos,ha tényleg egy hullámhosszon vagyunk,az azt is jelenti,hogy azért egy ici-pict egy egyfajta SA-remaket is várunk az V-től,mert én azt is várok.Persze,mivel mozgássérült vagyok,nekem ezért számítana egy óriási játékterület,és rengeteg lehetőség.És amit múltkor(talán egy másik fórumon)írtál,hogy szerinted az lenne a legjobb,ha egy GTA-ban mindig meglennének az alap dolgok,és mellé jönnének újak,ez egyszerűen zseniális,mert én is pont erre vágyom.Persze azért be kell ismernünk,hogy egy-két helyen meg is kapjuk(a GTA3 óta van szinte mindegyik részben Pain 'N Spray)de tényleg jó lenne,ha a régi részekből(főleg a SA-ból)viszontláthatnánk néhány dolgot(fegyvert,minijátékot) Számomra ez nagyon szívmelengető lenne