NoxiusEnterprise írta:Hát, én nagyon bele tudtam élni magam a realitásba, amit a GTA IV -ben kaptunk ilyen téren, és nagyon nem szeretném a katonai bázisokat. Legfeljebb küldetésekben lenne (SZERINTEM!) jó a katonaság, mert hát minek katona, ott vannak a kommandósok, akik sokkal jobban vannak képezve, mint az egyszerű katonák.
A másik dolog, aminek viszont ezzel kapcsolatban örülnék, az a polgárőrség, és a Nemzeti Gárda lenne, amiket szintén bevethetnének a főhős ellen. Ezek jobb fegyverekkel, és kisebb teljesítménnyel lépnének fel, mint a rendőrök (a polgárőrök nem).
És persze örülnék kutyáknak, és esetleg krokodilnak is. A kutya segíthetne felderíteni, biztosítani területet, növelhetné a harcértékedet azzal, hogy megtámadná ellenfeleid. Szerintem remek ötlet lenne.
És persze a kutya a rendőrség oldalán a mi életünket is megkeseríthetné.
A másik dolog (Másik-egyik, lehet akár a harmadik-negyedik, nem számolom) az új rendőrségi egységek lehetnének.
Mert azért a rendőrség is használ két-három alap járőrautót, és e mellé (Cobra11 stílusban) lehetne speciális, gyorsabb, csak villogóval ellátott rendőrautó, ami jobb a többi járőrnél, illetve magasabb rangú rendőrtisztek szintén járhatnának egyedi, villogós (kissé turbózott) kocsikkal.
Véleményeket várok, lehet építő, zúzó; Mindegy!
Szerintem jó lenne a katonai bázis. Egyébként a kommandósokat is képzik valahol nem de? Most azok is a semmiből pottyanjanak elő?
Amilyen nagy terület lesz, szerintem egy katonaságnak simán lennie kellene. Valakiknek csak rendet kell rakni ekkora területen. Az SA területe kisebb volt, de ott katonai bázis is volt (több is asszem, kisebbek nagyobbak) meg hát volt ahol vadászgépet is lehetett lopkodni..
Szóval.
Az hogy kutya harcoljon az oldaladon, szerintem hülyeség. Ez nem a "legenda vagyok" hogy még ér is valamit az ellenség ellen. Ha a kutya nem elég ügyes, akkor már 1-es körözésben lelövik szegényt, mellesleg kiváncsi lennék hogy animálnák meg azt, hogy a kutyád kitér minden golyó elől. Aztán meg ha meghalna, vennél új kutyát... Vagy nem halna meg ő sem, halhatatlan lenne mint a főhős, és mindig csak állatorvoshoz kerülne? Áh, ez a saját kutya ötlet még mindig baromságnak hangzik számomra.. Sok vele a macera, meg felesleges is.
Gyorsabb, villogóval ellátott "Cobra 11" stílusú rendőrautók eddig is voltak. Max nem civil autók voltak azok, akármilyen fényezéssel, hanem inkább az FBI, amik ugye persze feketék voltak, de attól azok különleges kocsik, ellátva szirénával.
IV-ben is volt már FBI, SA-ban is.. Sőt VC-ben ott volt a Miami Vice-ből ismert különleges járőrautó a két nyomozóval. Szerintem ennél több nem kell.
Max annyi, hogy nem csak FBI jön 4-es szinten (vagy azelőtt) hanem akár civil kocsiknak tűnő járőrök is lehetnek zsaruk.