Nem vagyok olyan ideges Amúgy említetted a villany oszlopokat...engem kurvára idegesít, hogy ha már egy picit is neki koccanok autóval kártyavárként omlik össze. Remélem, hogy ezen változtatnak a GTA V-ben. Jó lenne ha előbb meghajolna, de ha végül még is kidőlne, komoly károkat okozna az autókban.bodom26 írta:Rockstar69: Látom megelőztél Te is írtad ezt az autó élettartam, mint tiszavirág dolgot.
Egyépként... hú de zabos vagy. De a leírtakból kiindulva amit olvastam nálad, jogos.
Tényleg nem vagy. XD Csak k*rva anyázol, meg mindenféle trágár szót írsz,amit egyébként nem szoktál.Rockstar69 írta:
Nem vagyok olyan ideges Amúgy említetted a villany oszlopokat...engem kurvára idegesít, hogy ha már egy picit is neki koccanok autóval kártyavárként omlik össze. Remélem, hogy ezen változtatnak a GTA V-ben. Jó lenne ha előbb meghajolna, de ha végül még is kidőlne, komoly károkat okozna az autókban.
Egyébként szerintetek van rá esély, hogy lesz csuklós busz a GTA V-ben?
Miért kéne fél óránként benzinkutakat hajkurászni. Mi egy tank benzinnel elmentünk Görögországba, ami kb 1200km. Mikor mész Te a GTA-ban ennyit egy autóval? Amiatt meg ne aggódj, hogy a benzinkúton majd azon kell gondolkoznod, hogy eszel vagy tankolsz. Ha Los Angeles-be vett egy "nagy házat" valószínűleg gusztustalanul gazdag lehet a csávó!Luszie írta:Tényleg nem vagy. XD Csak k*rva anyázol, meg mindenféle trágár szót írsz,amit egyébként nem szoktál.Rockstar69 írta:
Nem vagyok olyan ideges Amúgy említetted a villany oszlopokat...engem kurvára idegesít, hogy ha már egy picit is neki koccanok autóval kártyavárként omlik össze. Remélem, hogy ezen változtatnak a GTA V-ben. Jó lenne ha előbb meghajolna, de ha végül még is kidőlne, komoly károkat okozna az autókban.
Egyébként szerintetek van rá esély, hogy lesz csuklós busz a GTA V-ben?
Szerintem kizárt hogy lesz benne csuklós busz. A villany oszlopos dolgot még lehet hogy korrigálják az 5-re, de csuklós buszban nem reménykedem, bár valahogy érzem, hogy lesz benne sok új jármű, de ezt nem hinném.
Akárki akármit mond: nekem a tankolás nem bejövős. Realisztikusság és földhözragadtság ide-vagy oda. Nem szeretnék fél óránként benzinkutakat hajkurászni.. De hát ez személyes vélemény.
A GTA IV-ben is mászkáltak önszorgalomból buszok...a reptéren...nagyon ritkán...bodom26 írta:Rockstar69: Ne nagyon számolj vele. De a szóló busz igazán visszajöhetne. AZ UTAKRA MIKÖZBEN GURUL, ÉS NEM ÉN VEZETEM! Hanem egy NPC. Csak azért írtam így, mert szinte bisztos vagyok benne, hogy valaki azzal jönne, "de hát a négyben is volt rövid busz"
Nyergesvontatót lehet látni a trailer-ben, kíváncsi vagyok ténylegesen benne lesz-e a játékban. Pótkocsival együtt!!
Ja, a kamionokra ugyan az érvényes, amit a buszra mondtam.
Ennek én is örülnék, arra lennék kiváncsi hogy a R* hogyan formálná meg az idősebb CJ-t?Nikofan írta:én annak örülnék nagyon, ha CJ is benne lenne a játékban és adna küldetéseket.
Sehogysem mert nem lesz benne.Dávidovics írta:Ennek én is örülnék, arra lennék kiváncsi hogy a R* hogyan formálná meg az idősebb CJ-t?Nikofan írta:én annak örülnék nagyon, ha CJ is benne lenne a játékban és adna küldetéseket.
Tudjuk h. nem lesz benne, de csak "Álmodozunk".Luszie írta:Sehogysem mert nem lesz benne.Dávidovics írta:Ennek én is örülnék, arra lennék kiváncsi hogy a R* hogyan formálná meg az idősebb CJ-t?Nikofan írta:én annak örülnék nagyon, ha CJ is benne lenne a játékban és adna küldetéseket.
Easter Egg-s formájában esetleg.
Ja az tényleg jó lenne. Elvileg a GTA IV-ben is lett volna buszozás. Sok minden utal rá. Mindenfelé vannak busz megállók, minden városban van egy buszvégállomás. Meg ha vagy olyan szerencsétlen, hogy elbaszod a "Bleed Out"-ot (nekem sikerült ), akkor busszal megy vissza Roman meg Niko a taxi vállalathoz.bodom26 írta:Rockstar69: Igaz, a reptéren nagyon ritkán lehetett látni. Amolyan "bigfoot" gyakorisággal tűntek fel néha A San. A.- ban legalább járkáltak mindenfelé.
Szerintem van rá esély, hogy viszontlátjuk őket az V-ben. Bár én azt szeretném, ha már járkálnak majd a helyijáratos buszok, akkor azt a funkciót töltsék be a város életében, amit a való életben.
Ha tényleg lennének pótkocsis kamionok, képzeljétek már el, hogy milyen pusztítást végeznének a városban, ha a közvetlen a szerelvény mögött ellőnék egy sorozatot.
Ijedtükben, "gázra lép, aztán mindegy hova csak el onnan"