Nem hatott meg? Akkor neked vannak igényeid! Mert ennél szebb játékot még nem láttam.. IV-t 5x lekörözi.Kiscserko írta:Még nem játszottam vele, de nem is nagyon hatott meg videók meg gameplayek alapján, így nem valószínű, hogy megveszem.
Úgy értettem a játékmenet nem hatott meg. A grafika csodás.Luszie írta:Nem hatott meg? Akkor neked vannak igényeid! Mert ennél szebb játékot még nem láttam.. IV-t 5x lekörözi.Kiscserko írta:Még nem játszottam vele, de nem is nagyon hatott meg videók meg gameplayek alapján, így nem valószínű, hogy megveszem.
Bocs!
Max törlik a topicokat.
Szerintem is, bár az 1 kissé egyhangúra sikeredett. Vagy 10 chapteren keresztül csak ölni kell.. és nem tudom mikor lesz vége. XD A 3-ban mindig változatosság volt.TheGTAKING írta:Higgyétek el a játékmenet is nagyon jó, nagyon élvezetes és izgalmas is olyan, mint Indiana Jones .
Sokkal jobb mint az első kettő, szerintem.TheGTAKING írta:Én még nem játszottam a 3-mal, de tervezem, hogy megveszem .
Nem fogják más konzolra kiadni.bodom26 írta:Nem tudom milyen lehet, de a képekből videókból kiindulva és abból, amit olvastam már róla, nagyon fasza kis játék lehet. Most a III. részről beszélek. De míg exclusive ps3-ra, addig a boltban marad. Akármilyen jó game, csak emiatt nem fogok beruházni egy ps3-ra.
De kitudja, a Final Fantasy sorozat is tartotta magát amíg tudta.