Egyetértek! 6 oldalra számítottam, mert abból már sok infót azért meg lehet tudni, de nem is egy eget rengetően sok mennyiség. 18 oldalba meg "muszáj" írniuk valamit, nem lehet rizsázni mindenféle hülyeségről 18 oldalon keresztül.... hát kíváncsi vagyok.insanity06 írta:18 oldal tényleg sok! Ha azt ígérték, hogy nem árulnak el annyira sok infót akkor mit fognak taglalni 18 oldalon keresztül? De, hogy ne tűnjön úgy, hogy problémázom, azért jelezném, hogy NAGYON ÖRÜLÖK neki!!!Már nagyon vártam és bízom benne hogy rengeteg kép lesz benne!
Amit szeretném, hogy kiderüljön:
-Főhős
-Főhős múltjának egy rövid bemutatója
-Renget kép a városról, mintha egy városnéző túrán lennénk!
-egy pár újdonság amiről könnyedén le lehet rántani a leplet
Engem a vidék érdekel nagyon! Arról jó lenne néhány kép!insanity06 írta:18 oldal tényleg sok! Ha azt ígérték, hogy nem árulnak el annyira sok infót akkor mit fognak taglalni 18 oldalon keresztül? De, hogy ne tűnjön úgy, hogy problémázom, azért jelezném, hogy NAGYON ÖRÜLÖK neki!!!Már nagyon vártam és bízom benne hogy rengeteg kép lesz benne!
-Főhős
Egyetértek. Én is inkább a vidéki területeket szeretném látni. Remélem az állatvilágról is kapunk képeket illetve egy rövidebb cikket.Rockstar69 írta:Engem a vidék érdekel nagyon! Arról jó lenne néhány kép!insanity06 írta:18 oldal tényleg sok! Ha azt ígérték, hogy nem árulnak el annyira sok infót akkor mit fognak taglalni 18 oldalon keresztül? De, hogy ne tűnjön úgy, hogy problémázom, azért jelezném, hogy NAGYON ÖRÜLÖK neki!!!Már nagyon vártam és bízom benne hogy rengeteg kép lesz benne!
-Főhős
Engem jobban érdekelne egy várostérképinsanity06 írta:18 oldal tényleg sok! Ha azt ígérték, hogy nem árulnak el annyira sok infót akkor mit fognak taglalni 18 oldalon keresztül? De, hogy ne tűnjön úgy, hogy problémázom, azért jelezném, hogy NAGYON ÖRÜLÖK neki!!!Már nagyon vártam és bízom benne hogy rengeteg kép lesz benne!
-Főhős
Tényleg a kártyajáték! Milyen zsír lenne, ha betennék a pókert. Hasonlót mint a RDR-be amit te is mondtál. Mennyit kártyáztam az öcsémmel... Egy partit ő, egyet én nyomtam le. Volt, hogy ez négy-öt órát is elvett a napunkból. Ez kötelező lenne az V-ben. Rengeteg játékórát adna annak szavatosságába.insanity06 írta:Belegondolsz, hogy a RDR-be mennyi lehetőség volt...de tényleg....rengeteg. 1000%, hogy kitalálnak valamit a falvakba!Rengeteg lehetőség volt ott is! Kártyajátéktól elkezdve (több fajta), kihívni a többieket szkanderre ilyesmi! Szóval ha nem is lesz annyira kiterjed minden falu, azért egy kis kocsmát tuti beleraknak ahol lehet majd rosszalkodni
Én mindkettőt utáltam. A billiárddal viszont sokkal több időt töltöttem el, mert az alapból egy hosszabb idejű játék. Hacsak az ellenség, vagy te nem bénázol, akkor akár háromnegyed órás is lehet egy menet, ha nem több.bodom26 írta:Remélem a pool-t meg a bowling-ot sem veszik ki. Na azokkal is hosszú órákat töltöttem el.
A virtuális lovit viszont megreformálhatnák, ha lesz megint a játékban. Túl könnyen jöttek a százmilliók$$$ Jobb, ha egy kicsit megdolgozol a pénzért. Több kihívás.
Viszont, ha a való életet nézem, ott nem baj, ha fordítva van