Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 10. 29. 11:54
2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
-
Luszie
- Valedictorian
Hozzászólás
Szerző: Luszie » 2012. 10. 29. 11:58
Mike1 írta:2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
Ettől függetlenül egyáltalán nem jelenti azt hogy tényleg március 1-jén fog jönni a játék. Legalábbis szerintem. Hol a bizonyíték? Nekem ennyi nem elég, hogy elhiggyem. Lehet, hogy az eladó is kamuzott és azt sem tudjuk még 100%-ra hogy az az artwörk R* -tól származik-e, csupán arra tudunk következtetni. Most ennyire elszólná magát a R*? Nem hiszem.
Már nem tudom mire szavaztam, asszem április vége. Addigra szerintem már kint lesz a játék.
Szerk:
Gege! Egyébként néhány játékost nem írtál bele a listába. Pl. olvasgattam egyik oldal legalján egy 2014-es megjelenést, azt nem látom benne. Vagy azért nem írtad bele, mert nem írt hozzá hónap, napot? Mert asszem nem írt..
-
Rockstar69
- Főzelékes Feri
Hozzászólás
Szerző: Rockstar69 » 2012. 10. 29. 12:09
Mike1 írta:2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
Az az érzésem, hogy te hazudsz!
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 10. 29. 12:11
Rockstar69 írta:Mike1 írta:2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
Én nem ! itt lakom Amerikában !
-
Rockstar69
- Főzelékes Feri
Hozzászólás
Szerző: Rockstar69 » 2012. 10. 29. 12:15
Mike1 írta:Rockstar69 írta:Mike1 írta:2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
Én nem ! itt lakom Amerikában !
Azt még talán elhiszem, de az ilyen "én már hónapokkal ezelőtt láttam ezt meg ezt" szövegeket nem nyelem be.
Amúgy hol laksz pontosan? (
)
-
The Cleansing Fire
- Törzstag
Hozzászólás
Szerző: The Cleansing Fire » 2012. 10. 29. 13:55
Rockstar69 írta:Mike1 írta:2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
Bár alapvetően igazad lehet nem éppen jól szituált dolog kétségbe vonni - ilyen szóhasználattal meg pláne! - a más által tett kijelentéseket. Mivel mindenki elvárja, hogy a másik higgyen neki, te sem örülnél, ha egy szabadon bedobott mondatodra a HAZUG! szóval válaszolna valaki. Ezzel együtt persze nagy valószínűséggel igazad van, de akkor sem illendő.
Amúgy Mike1: Hónapokkal ezelőtt már csak azért sem láthattad, mert akkor már rég fönn lett volna az interneten. De szép próbálkozás!
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 10. 29. 14:13
NoxiusEnterprise írta:Rockstar69 írta:Mike1 írta:2013.Március 1. , egy amerikai ,Rockstar boltban azt mondta az egyik árusító , hogy 2013.Marc.1.-én megjelenik a GTA5 ,, ezt a plakátot amit ide fel raktak a kezdőlapra , én már hónapokkal ez előtt láttam ! :/ na de nem gáz !! majd adok még infót csak kérdezzetek !
Bár alapvetően igazad lehet nem éppen jól szituált dolog kétségbe vonni - ilyen szóhasználattal meg pláne! - a más által tett kijelentéseket. Mivel mindenki elvárja, hogy a másik higgyen neki, te sem örülnél, ha egy szabadon bedobott mondatodra a HAZUG! szóval válaszolna valaki. Ezzel együtt persze nagy valószínűséggel igazad van, de akkor sem illendő.
Amúgy Mike1: Hónapokkal ezelőtt már csak azért sem láthattad, mert akkor már rég fönn lett volna az interneten. De szép próbálkozás!
Már 3 hónapja bennt volt a R* boltban ! ,1 hónapja már az összes játékszoftver,boltban kivolt plakátozva ! meg ki is van ! én nem tehetek róla hogy nem tették fel a netre ! NewYorkba lakom a Broadway-en ! itt van egy R* üzlet ! és egy TakeTwo I.S. !!!! ti nem láttátok ! én láttam nem ti ! szóval ennyi !
itt a NYC ben mindenhol a GTA 5 ről beszélnek ! meg egy csomó hír terjeng ! hogy a plázákba bemész egy R* boltban azt mondod kiszeretnék próbálni valamit és adsz 50 dollárt az árusítónak ! bevisz valahova és egy próba verziót kipróbálhatsz ! persze én nem tudom mert még nem próbáltam és nem is fogom 10 ezret azért nem adok hogy kiprobáljam ! :/ na mind 1 !! itt nem is egy R* és T.T. boltvan !! én láttam és ennyi ! van új plakát is , hogy veszi fel a kurvát a pali ! de ez magyarországon nem is tudom mikor fogmegjelenni majd meglássátok
na császtok
-
Kiscserko
- Epsilonista
Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2012. 10. 29. 14:24
Mike1 írta:
Már 3 hónapja bennt volt a R* boltban ! ,1 hónapja már az összes játékszoftver,boltban kivolt plakátozva ! meg ki is van ! én nem tehetek róla hogy nem tették fel a netre ! NewYorkba lakom a Broadway-en ! itt van egy R* üzlet ! és egy TakeTwo I.S. !!!! ti nem láttátok ! én láttam nem ti ! szóval ennyi !
itt a NYC ben mindenhol a GTA 5 ről beszélnek ! meg egy csomó hír terjeng ! hogy a plázákba bemész egy R* boltban azt mondod kiszeretnék próbálni valamit és adsz 50 dollárt az árusítónak ! bevisz valahova és egy próba verziót kipróbálhatsz ! persze én nem tudom mert még nem próbáltam és nem is fogom 10 ezret azért nem adok hogy kiprobáljam ! :/ na mind 1 !! itt nem is egy R* és T.T. boltvan !! én láttam és ennyi ! van új plakát is , hogy veszi fel a kurvát a pali ! de ez magyarországon nem is tudom mikor fogmegjelenni majd meglássátok
na császtok
Nem vonlak kétségbe, ezért is örülnék, ha legalább az egyik plakátról csinálnál képet, nem is kell azt az újat, elég az, amelyik már 1 hónapja mindenhol kinnt van
Ennyi bőven belefér, hisz azt már láttuk, neked meg csak ki kell menned az utcára, sétálni pár percet, lefotózni és feltölteni ide. Kíváncsian várom. A fényképezőgép legyen veled.
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 10. 29. 14:28
Kiscserko írta:Mike1 írta:
na császtok
Nem vonlak kétségbe, ezért is örülnék, ha legalább az egyik plakátról csinálnál képet, nem is kell azt az újat, elég az, amelyik már 1 hónapja mindenhol kinnt van
Ennyi bőven belefér, hisz azt már láttuk, neked meg csak ki kell menned az utcára, sétálni pár percet, lefotózni és feltölteni ide. Kíváncsian várom. A fényképezőgép legyen veled.
Nem tudom efényképezni miwel nem lehet bevinni ide semmit ! a telefont is lekel adni amikor bemész , sajnálom ,de megprobálok majd reggel csinálok egyet ugyis arra megyek !
-
asd14asd
- Puding
Hozzászólás
Szerző: asd14asd » 2012. 10. 29. 14:40
Ha már ennyire jól tájékozódott vagy, akkor kérdezd már meg a "R* boltban", hogy mégis mikor szándékozzák kiadni a második trailert, és azt is, ha kérhetem, hogy ki lesz a főhős. Elég csak egy név. Köszönöm!
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 10. 29. 15:20
asd14asd írta:Ha már ennyire jól tájékozódott vagy, akkor kérdezd már meg a "R* boltban", hogy mégis mikor szándékozzák kiadni a második trailert, és azt is, ha kérhetem, hogy ki lesz a főhős. Elég csak egy név. Köszönöm!
A Trailer2 ! karácsony fele jelenik meg azt már meg kérdeztem ! de a főhőst re azt mondták azt titok , lehet hogy akkor tudja meg mindenki amikor kiadják a játékot ! de lehet hogy benne 2. Trailer,ben ! ezt mondta az a Luke gyerek ! :/ aki az első trailer ben beszél !
-
baucsek
- Besúgó
Hozzászólás
Szerző: baucsek » 2012. 10. 29. 15:33
Mike1 írta:asd14asd írta:Ha már ennyire jól tájékozódott vagy, akkor kérdezd már meg a "R* boltban", hogy mégis mikor szándékozzák kiadni a második trailert, és azt is, ha kérhetem, hogy ki lesz a főhős. Elég csak egy név. Köszönöm!
A Trailer2 ! karácsony fele jelenik meg azt már meg kérdeztem ! de a főhőst re azt mondták azt titok , lehet hogy akkor tudja meg mindenki amikor kiadják a játékot ! de lehet hogy benne 2. Trailer,ben ! ezt mondta az a Luke gyerek ! :/ aki az első trailer ben beszél !
Ne ezt ne! Ennyire hülyének nézel mindenkit?
Amúgy péntekenként együtt pókerezem a jetivel aki akar csatlakozhat...
-
Kiscserko
- Epsilonista
Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2012. 10. 29. 15:53
Mike1 írta:
Nem tudom efényképezni miwel nem lehet bevinni ide semmit ! a telefont is lekel adni amikor bemész , sajnálom ,de megprobálok majd reggel csinálok egyet ugyis arra megyek !
Csak el ne felejtsd ide feltenni
De aztán nem mindegy, hogy itt reggel, vagy ott reggel
-
kokain2000
- CJ zoknija
Hozzászólás
Szerző: kokain2000 » 2012. 10. 29. 16:12
Ez a beszélgetés, amit láttam a R* boltról meg hogy már hónapokkal valaki tud mindent egyszerűen sokkolt. Ilyet még egyik oldalon sem olvastam
. Nem tudom sírjak vagy nevessek, mindenesetre nagyon szórakoztató. Én is várom a képet, amit ilyen sok hónap után még senki nem töltött fel sehova. Aztán csak ügyesen le ne bukjál a fényképezővel (telefonnal).
Azt már biztosan tudod, hogy mit fognak írni a GI-ben, ha nem túl nagy kérés elmondasz egy két infót?
-
Mike1
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Mike1 » 2012. 10. 29. 16:36
kokain2000 írta:Ez a beszélgetés, amit láttam a R* boltról meg hogy már hónapokkal valaki tud mindent egyszerűen sokkolt. Ilyet még egyik oldalon sem olvastam
. Nem tudom sírjak vagy nevessek, mindenesetre nagyon szórakoztató. Én is várom a képet, amit ilyen sok hónap után még senki nem töltött fel sehova. Aztán csak ügyesen le ne bukjál a fényképezővel (telefonnal).
Azt már biztosan tudod, hogy mit fognak írni a GI-ben, ha nem túl nagy kérés elmondasz egy két infót?
Persze ! karácsonyra tervezik a trailer 2-őt !! vagy előbb ,, de nekem azt mondta az ürge hogy karácsonykor derül ki h ki a főhős vagy akkor amikor ki adják a játékot ! de nem tudom ! én csak azt mondom nektek amit nekem mondott az a Luke gyerek ! a R* bolt gta V plakátmegnyitóján 1 hónapja ! de az új plakáton már az van hogy beszál a kúrva az autóba ! én mondam neki hogy én azt hallottam novemberbe jön a trailer 2 , azt mondta hüyleség ! mondom jolvan ! de lehet csak engem hitegetett ! na mind 1 , a gta 5 -ről még azt tudom ! hogy olyanok lesznek benne h a villanypóznákra fel mászhatunk , a háztetőkön ugrálva kapunk el 1-2 embert ! a ház oldalán fe tudunk mászni , nagyon sok helyre betudunk menni ! , az első pálya meg ugy kezdődik hogy Jetsky-vel kergessük az ebert a csatornában , és amikor vége a küldetésnek megnyílik előtünk a Város ! vagyis beláthatuk az egészet ! jövőhónapban sokkal több infót tudok le adni ! hát kb enynit tudok :/ de kérdezzetek nyugodtan !