Egy kis hitman fíling tényleg nem ártana És, ha már hangtompító, esetleg az FN-P90 benne lenne a játékban(egyik kedvenc), arról viszont igazán leszedhetnék a "kussolj üzemmódot" Hallani akarom a brutál hangját9oli2010 írta:remélem lesz hangtompitóspisztoly benne. mindig utáltam a 4 ben lerázni öket XD
Nem kell remélni, mivel ha egy játékelem szerepel egy artworkön, akkor az a játékban is benne lesz.daniel9501 írta:Én is remélem ,hogy lesz hangtompító,jól enne néha csendbe gyilkolászni
Majd csak átvészelem valahogy, kemény fából faragtak. De, ha mégis összeomlanék, a családomra mindig számíthatok, támogatnak majd lelkileg XD XDinsanity06 írta:na srácok! Elkezdődött az utolsó 7 hét az infó áradatig(jobb esetben)
ki hogy fogja átvészelni ezt a nehéz időszakot?
ki hogy fogja kezelni azt a rengeteg hírt amit kapunk?
én valamivel ünnepelek talán egy GTA:SA nosztalgia nem is tudom
Elméleted ott hibás, hogy vannak nevekkel és számokkal jelölt epizódok. Nem azért az ötödik, mert ötödik nem felülnézetes mindhárom platformos, hanem mert nincs rendes címe.Nikofan írta:Lehet nem fontos, csak így érdekesképp mondom, ha a felülnézetes (1,2, London) és a spinoff (VCS, LCS) GTA-kat nem nézzük akkor ez valóban is az 5. rész lesz.
1. - III
2. - Vice City
3. - San Andreas
4. - IV
5. - V
Lehet a Rockstar tudatosan így csinálta vagy pont így jött ki.
Akkor rosszul fogalmaztam, ha felsoroltakat vesszük csak mert ugye ezek a főjátékok, akkor a most következő rész ugye lesz az V ami megjelenésként is az 5. (mint mondtam a felülnézetest és a spinoffokat nem nézzek akkor)NoxiusEnterprise írta:Elméleted ott hibás, hogy vannak nevekkel és számokkal jelölt epizódok. Nem azért az ötödik, mert ötödik nem felülnézetes mindhárom platformos, hanem mert nincs rendes címe.Nikofan írta:Lehet nem fontos, csak így érdekesképp mondom, ha a felülnézetes (1,2, London) és a spinoff (VCS, LCS) GTA-kat nem nézzük akkor ez valóban is az 5. rész lesz.
1. - III
2. - Vice City
3. - San Andreas
4. - IV
5. - V
Lehet a Rockstar tudatosan így csinálta vagy pont így jött ki.
GTA: I, II, III, IV, V
Tehát azért öt, mert az ötödik számmal jelölt epizód.