* bodom26
Így van. Mi még mind nyáron szavaztunk, vagy szeptemberben. (Legalábbis a többség.) Mindenki azt hitte, hogy rohadt sokat fog késni a játék. Bár én május végére szavaztam, mostmár, hogy ennyi mindent tudunk, így már én is inkább március elejét/ közepét mondanék.ktomika írta:Szerintem sem fair így még tippelni. Főleg azokkal akik már tippeltek csak nem tavaszra. Ennyi erővel akár ők is tippelhetnének még egyszer.
BOCSKisdave írta:Gondoltátok volna h. csak egy "Troll"?
Nembaj.Mike1 írta:BOCSKisdave írta:Gondoltátok volna h. csak egy "Troll"?
Megvan bocsátva!Mike1 írta:Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, nem lakom NYC-ben ! remélem nem haragszotok nem tudok semmit a GTA5-ről bocs a TROLkodásért emberek ! azt tudom a játék-ról amit itt olvasok ! még egyszer BOCS !!
Háth és remélem , 2013.Ápr. fele jön a játék vagy még előbb
Egy percig nem hittem el a meséd. Úgyhogy el van intézve.Mike1 írta:Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, nem lakom NYC-ben ! remélem nem haragszotok nem tudok semmit a GTA5-ről bocs a TROLkodásért emberek ! azt tudom a játék-ról amit itt olvasok ! még egyszer BOCS !!
Hát bocs, de szerintem ez a kamuzás elég gáz volt. Most eléggé elástad magad a szememben, főleg hogy utálom a hazug embereket. Valahogy nem tudom ezt felfogni trollkodásként, de valószínűleg csak nekem ultraszar a humorérzékem.. Az hogy mindenkit hülyítettél.. nem tudom mi értelme volt. De legalább sokan nem dőltek be a mesédnek.Mike1 írta:Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, nem lakom NYC-ben ! remélem nem haragszotok nem tudok semmit a GTA5-ről bocs a TROLkodásért emberek ! azt tudom a játék-ról amit itt olvasok ! még egyszer BOCS !!
Szerintem jobb lenne, ha adnál eki még egy esélyt, mert ha lekezelőek leszünk vele az csak azt eredményezi, hogy megint trollkodni fog! Meg amúgy is, sértegetni nem sértegett senkit, olyan megbocsálthatatlan dolgokat nem csinált.Luszie írta:Hát bocs, de szerintem ez a kamuzás elég gáz volt. Most eléggé elástad magad a szememben, főleg hogy utálom a hazug embereket. Valahogy nem tudom ezt felfogni trollkodásként, de valószínűleg csak nekem ultraszar a humorérzékem.. Az hogy mindenkit hülyítettél.. nem tudom mi értelme volt. De legalább sokan nem dőltek be a mesédnek.
Na mindegy, hagyjuk, inkább ne offoljunk.
Hamarosan megtudjuk ki járt legközelebb a valósághoz. Egyébként én is jó ötletnek tartom a téma lezárását. Fentebb említett okok miatt.
Persze, igazad van, csak szimplán nem szeretem az ilyet.Rockstar69 írta:
Szerintem jobb lenne, ha adnál neki még egy esélyt, mert ha lekezelőek leszünk vele az csak azt eredményezi, hogy megint trollkodni fog! Meg amúgy is, sértegetni nem sértegett senkit, olyan megbocsálthatatlan dolgokat nem csinált.