Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
-
Kisdave
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Kisdave » 2012. 11. 03. 21:27
bodom26 írta:Az utolsó mondatodban nagy igazság van... Ki kell várnunk türelmesen, hogy megtudjuk, kit "manipulálhatunk" majd a játék során.
Pontosan srácok, mindenki akar valakit ahogy én is, kiderül csütörtökön.(ha nem előbb a Trailer 2.-ben.
-
Kiscserko
- Epsilonista
Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2012. 11. 04. 04:35
Szerintem Chop-pal leszünk, és egy baseball ütős latin csávónak kell feladatokat teljesítenünk
-
Americanviking
- McReary testvér
Hozzászólás
Szerző: Americanviking » 2012. 11. 04. 08:05
Ti is észrevettétek, hogy a bikinis csaj, meg az akit letartóztatnak az ugyanaz?
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 04. 10:19
scoobydooesben10fan írta:Ti is észrevettétek, hogy a bikinis csaj, meg az akit letartóztatnak az ugyanaz?
Szerintem is ugyanaz.
Egyépként, van egy olyan érzésem, hogy az a kiscsaj sok galibát fog okozni majd nekünk... De csodás pillanatokat is.
-
Kisdave
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Kisdave » 2012. 11. 04. 10:36
bodom26 írta:scoobydooesben10fan írta:Ti is észrevettétek, hogy a bikinis csaj, meg az akit letartóztatnak az ugyanaz?
Szerintem is ugyanaz.
Egyépként, van egy olyan érzésem, hogy az a kiscsaj sok galibát fog okozni majd nekünk... De csodás pillanatokat is.
Igen, szerintem is ugyanaz. De szerintem ő is csak egy GTA Girl, mint amilyenek az előző részekbe voltak.
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 04. 12:46
Kisdave írta:bodom26 írta:scoobydooesben10fan írta:Ti is észrevettétek, hogy a bikinis csaj, meg az akit letartóztatnak az ugyanaz?
Szerintem is ugyanaz.
Igen, szerintem is ugyanaz. De szerintem ő is csak egy GTA Girl, mint amilyenek az előző részekbe voltak.
A GTA girlt gondolom a prostira érted? Mert akkor csak szép pillanatok jutnak majd eszembe a szőke csajról.
Egyépként eddig nekem nem elsődleges szempont volt a főszereplő leleplezése, de most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Sőt lehet, hogy a főhős kiléte izgat most már a legjobban.
-
Kisdave
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Kisdave » 2012. 11. 04. 12:59
A GTA girlt gondolom a prostira érted? Mert akkor csak szép pillanatok jutnak majd eszembe a szőke csajról.
Egyépként eddig nekem nem elsődleges szempont volt a főszereplő leleplezése, de most már nagyon kíváncsi vagyok rá. Sőt lehet, hogy a főhős kiléte izgat most már a legjobban.
Nem.
Írd be Google-be(bocs, nincs kedvem ide beilleszteni):
- GTA SA Girl(pucsít és szemüveges)
- GTA IV Girl(nyalókás.
)
-
Luszie
- Valedictorian
Hozzászólás
Szerző: Luszie » 2012. 11. 04. 13:09
brenor írta:Szerintem is biztos, hogy az öltönyös lesz a főszereplő, ha már kiderült hogy Ned Luke adta neki a hangot, aki egy az egyben hasonlít rá meg a pest controlos artworkon is ő pózol nekünk.
Akire még tippelek, de szerintem rá kevesebb az esély az a fehér trikós latin amerikai fószer aki azon a kutyás artworkon van és a trailerben ő vezette azt a luxus verdát, szerintem a fehér trikós jobban illene los santos-hoz, mint a másik de nem bánom, ha az öltönyös lesz a főszereplő, mert annyira nem zavar, hogy 40 év körüli elvégre egy családapa, és az első gta ahol van feleségünk.
Igen én is ezen a véleményem vagyok.
De egyébként nincs felesége, csak azt mondta hogy családot akar alapítani, nem? Nem ugyanaz.
Ha meg már offnál tartunk: A szőke hajú csajszi szerintem is amolyan "GTA girl" lesz örömlány címszóval, vagy valami olyasmi szerepet tudnék elképzelni neki, mint TLAD-ban Ashley-é, azaz csak baj lesz vele egyfolytában.
-
bodom26
Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 04. 13:20
Kisdave: Aha!
Most már értem! Vagyis, mindent a szemnek, semmit a kéznek.
Mondjuk a borítón ott lesz, a játékban viszont kereshetjük ítéletnapig. Vágom.
-
Kisdave
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Kisdave » 2012. 11. 04. 14:03
bodom26 írta:Kisdave: Aha!
Most már értem! Vagyis, mindent a szemnek, semmit a kéznek.
Mondjuk a borítón ott lesz, a játékban viszont kereshetjük ítéletnapig. Vágom.
Majd kiderül milyen szerepe lesz, ez csak az én véleményem.
-
brenor
- Szakértő
Hozzászólás
Szerző: brenor » 2012. 11. 04. 14:11
Eddig csak a gta 3-ban ismertük a gta girl-t a Mystit, a vice city gta girl tudtommal a pole position klubba van mikor beülünk az egyik kis terembe és ott táncol nekünk, de javítsatok ki ha tévedek. San Andreas szőke nője fogalmam sincs hogy ki, és IV-be Lolat meg sehol se találtam az utcán. Azért remélem a gta 5-ben lesz szerepe annak a szőkének, hogy közelebb kerülünk hozzá és néha megdöngethetjük meg aztán lássunk is valamit belőle.
Na jó ne úgy, mint a san andreas hot coffe-ban, mert nem kell még egy botrány.
-
Kisdave
- Rajongó
Hozzászólás
Szerző: Kisdave » 2012. 11. 04. 14:18
brenor írta:Eddig csak a gta 3-ban ismertük a gta girl-t a Mystit, a vice city gta girl tudtommal a pole position klubba van mikor beülünk az egyik kis terembe és ott táncol nekünk, de javítsatok ki ha tévedek. San Andreas szőke nője fogalmam sincs hogy ki, és IV-be Lolat meg sehol se találtam az utcán. Azért remélem a gta 5-ben lesz szerepe annak a szőkének, hogy közelebb kerülünk hozzá és néha megdöngethetjük meg aztán lássunk is valamit belőle.
Sztem ha, családapa akar lenni, akkor nem hiszem hogy ilyen nőket fog döngetni.
-
brenor
- Szakértő
Hozzászólás
Szerző: brenor » 2012. 11. 04. 14:22
Kisdave írta:brenor írta:Eddig csak a gta 3-ban ismertük a gta girl-t a Mystit, a vice city gta girl tudtommal a pole position klubba van mikor beülünk az egyik kis terembe és ott táncol nekünk, de javítsatok ki ha tévedek. San Andreas szőke nője fogalmam sincs hogy ki, és IV-be Lolat meg sehol se találtam az utcán. Azért remélem a gta 5-ben lesz szerepe annak a szőkének, hogy közelebb kerülünk hozzá és néha megdöngethetjük meg aztán lássunk is valamit belőle.
De lehet néha rosszra fog fordulni a kapcsolata, és ezért elmegy ahoz a nőhöz, de szerintem akkor úgy lesz, mint a gay tonyban, hogy bármikor hívhatjuk.
-
Luszie
- Valedictorian
Hozzászólás
Szerző: Luszie » 2012. 11. 04. 14:23
Kisdave írta:brenor írta:Eddig csak a gta 3-ban ismertük a gta girl-t a Mystit, a vice city gta girl tudtommal a pole position klubba van mikor beülünk az egyik kis terembe és ott táncol nekünk, de javítsatok ki ha tévedek. San Andreas szőke nője fogalmam sincs hogy ki, és IV-be Lolat meg sehol se találtam az utcán. Azért remélem a gta 5-ben lesz szerepe annak a szőkének, hogy közelebb kerülünk hozzá és néha megdöngethetjük meg aztán lássunk is valamit belőle.
Szerintem meg simán.
Nehogy azt hidd, hogy ez a 40-es hapsi egy angyal lesz...
-
brenor
- Szakértő
Hozzászólás
Szerző: brenor » 2012. 11. 04. 14:24
Luszie írta:Kisdave írta:brenor írta:Eddig csak a gta 3-ban ismertük a gta girl-t a Mystit, a vice city gta girl tudtommal a pole position klubba van mikor beülünk az egyik kis terembe és ott táncol nekünk, de javítsatok ki ha tévedek. San Andreas szőke nője fogalmam sincs hogy ki, és IV-be Lolat meg sehol se találtam az utcán. Azért remélem a gta 5-ben lesz szerepe annak a szőkének, hogy közelebb kerülünk hozzá és néha megdöngethetjük meg aztán lássunk is valamit belőle.
Szerintem meg simán.
Nehogy azt hidd, hogy ez a 40-es hapsi egy angyal lesz...
Osztom a véleményed.