Először is köszönöm, és szívesen. Másodszor a trigger dolgokat nem értem, sajna ki volt kapcsolva a magyar felirat amikor elmondta, és valami bonya szöveg volt. A tértkép menüben ha megnyitod az animus szinkront és csatlakozol a PSN ID-vel a netre, akkor először elmondja, valaki leírná nekem? Köszönöm.
Nos, a dupla pisztoly. Csinálj végig egy nagy halom "Tanya küldetést", olyan 20-30-at. Ezeket az összes városban el lehet fogadni. Aztán, amikor úgy érzed, képes vagy rá, látogass el NY-ba, és ott a nyugat NY kerületbe lesz egy tanya küldetés, ahol
egy gyerek kér segítséget, hogy anyját veri az apja, és segítsük ki. Ezután a Tanya közösségbe csatlakozik ez az Ellen nevű nő. Majd, ha ezzel megvoltál, a Tanya középső része felé lesz egy Tanya küldetés, ahol egy nő áll egy próbababával szemben, ez Ellen lesz(én nem ismertem fel, ezért írom a körülményeket
) Itt arra fog megkérni, hogy
szerezd vissza a fonalát a régi házából. Ezután utazz NY-ba, és ott ahogy megérkezel kijelöli a zöld pontot, mint küldetéscélpontot. Szedd föl a fonalat, majd add vissza Ellen-nek. Erre azért van szükség, mert így lesz Ellen "második szintű kovács. Ezután menj egy főkönyvhöz(akármelyik vegyeskereskedés, vagy a kúria) és ott menj a tárgyak vásárlásához, erdő menüpont, majd vegyél egy darab rózsafát. Fontos, hogy legyen nálad farkasprém, amit egyszerűen a Great Place Hills, vagy milyen nevű vadászterületen szerezhetsz be. Mindezek megcsinálása után menj a tárgy készítése fülhöz a főkönyvben, receptek választása, és ott készítheted is a dupla pisztolyt 25font-ért. Akinek esetleg nem lenne ott a receptek között, íme a lista: Ellen(2), farkasprém, rózsafa.
Egyetlen hiba, hogyha töltőképernyőre rak a játék(a futkározós, fehér hátteres), akkor a 2. pisztolyod átcserélődik valami fehér pisztolyra. Ez engem csak azért idegesít, mert eredetileg duplacsövesem van, és így egyik dupla lesz, másik szimpla. Ilyenkor menj egy vegyesboltba(legegyszerűbb a közelébe gyors-utazni), majd állítsd be újra ugyanannak a fegyvered(rákattintasz egy másikra, majd rögtön vissza lehet az eredetire, nem kell kilépni közben). És lám, meg is van a két db. dupla csövű pisztoly, egy töltéssel négy golyót, így lehetsz igazi gyilkológép
Ha van még valakinek bármi kérdése, nyugodtan tegye fel, például sokak nem tudják, hogy lehet asassint toborozni, én nyugodtan segítek
És minden választ köszönök a triggerekkel kapcsolatban, előre is.