Így van ,, meg hát azért egy 40-es évek beli kopaszodó férfi nem úgy viselkedik mint egy 25-30 éves fess pali de remélem h jól kitudjuk edzeni magunk,és 1-2 tetkó sem ártana , meg ienek ! meg remélem lehet benne heyet mászni túrázni , kempingezni ,,de majd meglássukbrenor írta:Sztem Niko-hoz nem is illet volna másfajta haj, meg a gyúrás azért egy bonyolultabb folyamat lenne, de tetoválást tényleg tehettek volna pláne a lost and damnedbe hiányoltam, mert johnnyhoz illet volna hogy széttetováltatjuk meg oda már fodrászt is berakhattak volna pláne a TBOGT-be. Ezért tartok attól, hogy az V-ben az a 40 év körüli kopaszodó ember lesz, mert vele nehezebben tudok elképzelni fodrásszalont meg tetoválót.
Jóó jóó igazad van apám is 38 éves és 42-es keze van ! mer ő azt mondja muszáj tartania magát a csajok miatt ! Szó mi szó IGAZADVAN !!Luszie írta:Jajj már! Mik ezek hogy egy 35-40 éves pasi nem úgy viselkedik mint egy fess ember? Elmondom neked: egy 35-40 éves pasi még FESS! Miért ne lehetne olyan frizurája, amilyet akar, vagy tetkója, vagy akármilye? Ne csináljátok már...
Most azért, mert nem 18, egy 35 éves ember még fiatal ám. 40 év sem túl sok. 50-re már azt mondom, hogy kezd öregedni, de egy 35-40 éves ember még egyáltalán nem az. Most ha van itt ilyen idős felhasználó, az most sértődjön meg! Mert én ezt fullra sértésnek venném, hogy így leszólják ezt a korosztályt. Majd ha abba a korba értek, rájöttök.
Ez nem ürügy rá, hogy kihagyták.
Ezek rangok megtudod nézni az összeset a Fórum topikban.Mike1 írta:Fiuk ez mi eza CJ zoknia meg ienek ?? ami a nevünk alá van irva ?
Hmm ez királyLuszie írta:Ezek rangok. Xy hozzászólás után változnak.
Kukuccs be ide!
http://gtaplace.hu/forum/viewtopic.php?f=5&t=5
De a keresőt is használd, mondom!