MateL írta:Faszom ebbe a szarba. Nem elég, hogy lassan egy hónapja az egyhetes objective jutalmat sem tudtam megkapni és tegnap 6(!) teljesített objective után nem adott újat, most negyed órányi kínkeserves timeout után olyan szerverbe dobott, hogy rögtön az ágyamon ragadtam, ömlöttek rám a pénzeszsákok, és valahonnan a víz is. Most írhatok a supportnak, hogy vonják le a 360 ezret amit rámömlesztettek.
Egy ideig szerintem abbahagyom.
Ilyenkor lépj ki azonnal multiból, vagyis pontosabban húzd ki a net kábelt. Annó mikor kaptam milliárdokat egy hekkertől, azzonal kiléptem a játékból, így nem maradt meg a pénz.
NikitaDragovich írta:Helyedben én meghagynám azt a jó sok pénzt.
Szerintem az gringóság. A multiban pont az lenne a móka, hogy önerőből gyűjtöd a pénzt meg fejlődsz. Ha meg nagyon kell a pénz, leleményesnek kell lenni. Ma is bepotyáztam a Series A Fundingra, így lett instant 202k-m. Egyébként én úgy szoktam, hogy a "Weed" meg "Steal the Meth" meghívókat figyelem. Ez az utolsó kettő felkészülési misszió, könnyűek, és ha megcsinálod, jó eséllyel utána is téged hívnak meg. Amúgy párnapja kaptam egy üzenetet, hogy jóváírtak 550k-t. Kellemes meglepetés volt, mert én azután intéztem el a kedvezményes dolgokat, hogy megvettem az autót. Ráadásul a Daily Objectiveokból pont aznap jött össze a 28 nap. Az egy erős nap volt