Miért lenne elképzelhető? Azért mert Los Santos-ban fog játszódni, nem lesz köze CJ-hez, Niko-hoz meg pláne nem lesz... Szóval szerintem nem ők lesznek, és ne is legyenek! Lejárt lemez /lerágott csont ez már.. Legyen valaki új.NoxiusEnterprise írta:Én remélem (Megint kiegészítők, de ez a kedvenc témám ), hogy az egyik kiegészítőben visszatér Niko főszereplőnek. Mert az elképzelhető lenne. Sőt, egyben akár CJ is
Mi erről a vélemény?
Egyszer valami bölcs azt mondta (Illetve valaki biztosan mondott ilyet): Attól, hogy valami régi, nem feltétlenül rossz.Luszie írta:Miért lenne elképzelhető? Azért mert Los Santos-ban fog játszódni, nem lesz köze CJ-hez, Niko-hoz meg pláne nem lesz... Szóval szerintem nem ők lesznek, és ne is legyenek! Lejárt lemez /lerágott csont ez már.. Legyen valaki új.NoxiusEnterprise írta:Én remélem (Megint kiegészítők, de ez a kedvenc témám ), hogy az egyik kiegészítőben visszatér Niko főszereplőnek. Mert az elképzelhető lenne. Sőt, egyben akár CJ is
Mi erről a vélemény?
Én sem azt mondtam, hogy rossz, de a játékosok nagy része - köztük én is- változatos, új karaktereket várunk minden egyes résznél. Tehát most ha az V-nek valamelyik DLC-jében megint CJ vagy Niko tűnne fel, az már nem lenne ugyanolyan, főleg ha azt veszed, hogy velük már nem is lehetne valami jó történetet kitalálni, hiszen az "ő dolgukat már elvégeztük" annó.NoxiusEnterprise írta: Egyszer valami bölcs azt mondta (Illetve valaki biztosan mondott ilyet): Attól, hogy valami régi, nem feltétlenül rossz.
Szerintem Niko messze a legjobban sikeredett főhős, tehát én örülnék, ha egy ilyen kis történet mellett visszakapnánk.
Lehet, hogy lejárt lemez, de mindent meg lehet hallgatni kétszer.
Attól függ, hogy a golyófejű feka, vagy az öregedő öltönyös pasas lesz a főszereplő.Luszie írta:Egyébként azzal egyetértek, hogy Niko a legjobban sikeredett karakter - legalábbis számomra, ízlések és pofonok - de attól, hogy nem Niko lesz, lehet a mostani szereplő is szimpatikus lesz, nem kell, hogy Niko legyen, attól még lehet "jól sikeredett" Szóval érted mire célzok. Mindennek van valami pozitív oldala, nem kell tartani az új dolgoktól. Az is lehet, hogy a mostani főhös -akár DLC-t, vagy main-t nézzük - fölözni fogja számodra Niko-t, ki tudja?
Előre honnan tudjam?:D Alig láttunk róla képeket, én azokból egyet se fedeztem fel, bár nem vagyok egy nagy film őrült.james írta:Szerintetek milyen filmek fedezhetők majd fel a GTA V-ben?