Szerintem is túl könnyűek.Kiscserko írta: A történetben a küldetések általában túl könnyűek. Ennek nem túlságosan örültem. A játék végigvitele nem volt nehéz, csak időigényes.
Az RPG elemek nem hiányoztak, valamint házat is csak kétszer vettem. Nem tudom mit mondjátok, hogy a IV-ben nincs mire költeni, bezzeg a SA-ban! Én gyakorlatilag végigvittem úgy a játékot, hogy egyszer vettem ruhát(amikor kötelező), egyszer vágtam hajat(amikor kötelező), párszor ettem(sajnos az gyakran kötelező), egyszer vettem házat(lusta voltam elmenni a mentőhelyre), és kétszer voltam összesen fegyverboltban. Amúgy semmire nem volt szükségem, fegyvereket általában felvettem ellenféltől. Vessük össze, hogy mit hol lehet venni. IV-ben lehet költeni= fegyver(SA-ban is), ruha(SA-ban is), étel(SA-ban is), taxi, bowling és egyéb szórakozás, net, homelesseknek adni, k*rvázni(SA-ban is), nődre költeni(SA-ban is), és valószínűleg nem soroltam fel mindent. SA-ban lehet, azon kívül, ami IV-ben van= szerencsejáték, házak, séró. Ezek mellett a SA-ban vagy négyszer annyi pénzem maradt a végére, mint a IV-ben, és mindenhonnan csak úgy ok nélkül hull az ölembe a pénz.
Egyébként ezzel nem tudok egyetérteni veled. Az SA-ban több mindenre lehet költeni, mivel ott van egy rakás ház, és a pénz sem úgy jön mint a IV-ben. Ha ott a karrier módban nem csinálsz semmit plusz még Dwayne-t is ölöd meg, akkor legalább fél millád marad miután végigviszed a játékot. Ennek nagy részét már nem fogod tudni mire elkölteni. Hiába mondod hogy van ugyanannyi dolog mint SA-ban.. Nem, nincs. Van benne max 50 féle ruha, meg kb 10 féle fegyver, és még 1-2 dolog. De fél millát csak a 100%-os buggal lehet gyorsan elkölteni.
Ezzel szemben az SA-ban ha megveszel minden ruhát és házat.. csomó töltényt, etc.. Már el is szállt az a zsé. Vagy az is lehet hogy nem elég. Ráadásul ott hiába van több küldi, a pénzt is teljesen máshogy adják a küldetések. SA-ban max Las Venturas-ban jönnek nagyobb pénzösszegek egy küldi után, a IV-ben már szerintem az első városrészen is lehet több ezreket kapni, nem is egy alkalommal. Az mondjuk teljesen igaz hogy rakás ingatlan után pénz jár, de az is összes pár ezer, amit akkor kapsz meg ha elmész oda. 2-3k-ért meg nem tudom kinek van kedve átutazni a térképet. A legkülönbözőbb pontokon vannak (Jhonson ház, Zero boltja, bánya, repülőtér...) Nem is érnek annyit. Akkor már inkább kaszinó és a fogadások, de hogy azokból meg tudj gazdagodni, ismételten nagyobb energiát kell befektetned. Szinte nem is jön magától és könnyen a sok pénz, tenni kell érte. Itt pl kagylózni kell. Bár nagyon nagy mázlival akár anélkül is lehet nagyobb összegeket nyerni, az is igaz, de az igazi "móka" néhány kagyló megtalálása után kezdődik mert akkor már nagyobb tétekben is lehet játszani. Ezzel szemben a IV-ben minden az ölébe hullik az embernek. Tehát érted a különbséget.. Szerintem én is egyike voltam azoknak, akik mondták ezt hogy az SA-ban több mindenre el lehet verni a pénzt, de máig tartom hozzá magamat, mert így is van.