Köszi! Jó újra itt. XD Nem is lépek le hosszabb időre innentől.dani.szentgali írta:Igen,Hessa,örülünk,hogy visszatértél!
Amikor először olvastam Mr. Kleint, egy az egyben Michael jutott eszembe! GTA V, még senki sem tud róla sokat, mégis nekem ő ugrott be. Vérbeli profi nagy és rejtélyes múlttal. Azért szívesen látnám még a Claude-hoz való viszonyát. Mert a ketrecharc jelenetben remekül fel volt vezetve ez a tényező is. Ha már választhatok, inkább menteném, mint robbantanám... XD De ha már bomba, a történetbe remek lenne egy bomba jelenet is... Na de nem írok többet erről... Nem akarok beleszólni a kreatív munkába. Nem is értek hozzá... XDNoxiusEnterprise írta:Hessa, ha itt tartunk, mi a véleményed Mr. Klein karakteréről? Mit szeretsz benne, mint nem? Milyen embernek ismerted meg? Olyannak, akire legszívesebben rákötnél egy bombát, és belöknéd egy mély gödörbe, vagy olyannak, akit legszívesebben te magad mentenél meg a veszélyből? Szerinted hasonlít valamelyik GTA -s főszereplőre vagy karakterre? Ha igen, kire? Komolyan kérdezem!
Ami azt illeti, nekem már eddig is úgy tűnt, hogy kettejük kapcsolata erősen apa-fia kapcsolatba kezd hajlani. XDNoxiusEnterprise írta:Hát, a történetben elárulom lesz majd néhány bomba is. Amellett Mr. Klein és Claude egy amolyan deformált mester-tanítvány kapcsolatba kerülnek. Csak közben barátok is, ezért a deformáció. Bár nem tudom, ebből egy nem vér szerinti apa-fia kötelék is létrejöhetne
Szóval Mr. Klein összességében szimpatikus
Én Matt Bennet? Róla is elfogadok hosszú véleményt.
Lövöldözős vagy verekedős? Nos, ennél nehezebbet aligha tehettél volna fel... XD Mindkettő szuper leírásban és akcióban is. Bár én verekedős párti vagy. Talán mert azt nehezebb papírra vetni vagy nem tudom... A lényeg, hogy sacc egál.NoxiusEnterprise írta:Hát igen, Matt Bennet a káni igazságszolgáltatásra szavazott: A hírvivőt büntetjük meg
Nem baj, hogy elrugaszkodott, ameddig szórakoztatja az embert a véres őrjöngése, addig minden rendben van
Szerinted, folytatva a kérdéssort, a verekedős vagy a lövöldözős akciók voltak az eddigi részekben jobbak, illetve a karakterekre visszatérve, mi a véleményed Vinnie Vercetti személyéről?
A ok O betűvel végződő név... XD Az utóbbi háromról nem sokat tudnék mondani... Bár az a mondat tetszett velük kapcsolatban, hogy még az egyik beszélt, addig az okosabb nem szólalt meg... XD Ezzel úgy le is írható a csapat. XD Szóval isteniek! Picit több kéne róluk.NoxiusEnterprise írta:Hát, Vinnie az a nagybácsi által korlátozott férfi, aki egészen addig normálisan szétszórt, amíg nem kerül válsághelyzetbe Amikor át kell vennie Tommy helyét, akkor elég jól teljesít
Na és mi a helyzet a többi véletlenszerű karakterrel?
Kuno, Hugo, Bruno, Zeno (Bár az utóbbiról nem könnyű írni )? Ugye milyen jó egymás mellett ez a négy név?
Jaj, tudod, hogy csak ironizálok. .P Főleg, hogy tudjuk, hogy milyen a NOOSE a játékban. Ez is szép teljesítmény volt.NoxiusEnterprise írta:A háromfős csipet-csapat majd szerepel még, de igaztalan vád, hogy a profi bérgyilkost a jó emberekkel és fegyverekkel egy csapat rendőr győzte le.
Egy csomó N.O.O.S.E. volt, akik ugyebár a S.W.A.T. megfelelői, tehát rendőrségi kommandós egység. Sokan vannak, jól felszerelve és kiképezve. Kuno pedig csak nyolc emberrel bírt Szóval nem volt fair küzdelem, így tudták csak legyőzni...
Phil Bell nagyon szimpatikus nekem, tehát mindenképpen beraktam. Francis McReary és Vlad is szerepelne, ha nem haltak volna meg (Illetve Francis lehet, hogy szerepelni fog, mert Én nem öltem meg ) Ketten elég erős csapatot alkotnak, az is tény. Phil Cassidy? Őt annyira nem szerettem. kicsit viccesen volt őrült, az meg nem ijesztő eléggé
Még mindig van kérdésem: Mi a helyzet Glen Blake -kel?