brenor írta:Én meg a TBOGT-ben még régebben olyan bugot találtam a blog this küldetésben, hogy amikor luiz kihajította azt a búzát, és utána kellett erednünk hogy elkapjuk de, nem tudtam elkapni, mert rohadt messze volt tőlem és ezt a küldetést 5-ször vagy 6-szor kezdtem elölről és vagy hetedjére sikerült.
Nekem nem volt ilyen problémám! Amúgy megértem a kis kirohanásodat. Nekem is szokott ilyen lenni, csak én magamba fojtom.

(Azért nem mindig)
Luszie írta:Ja engem sem különösebben idegesítettek Ezek ilyen 100000 az 1-hez hogy előfordultak. Nekem volt már olyan hogy "leestem" textúrába, aztán visszajöttem, (azt hittem hogy leestem, de nem, csak nem láttam magam körül semmit csak az eget.) meg hogy nem láttam magam alatt az utat, ilyesmik voltak. Volt még, de mivel alig fordultak elő, ez a kettő maradt meg bennem. De am a DLC-k bugosabbak voltak, ott TLAD-ban a kevés játékidő alatt volt mikor csomószor az volt hogy nem láttam az utat, meg hogy merre megyek.
Nekem olyan szokott lenni TLAD-ba, hogy megelőzőm a textúrát

Mármint megyek motorral és nem töltődik be az út csak ilyen elmosódott valami van ott. Meg tegnap GTA IV-ben olyan volt, hogy a busz mögé a motorhoz spawnolt egy csajt, mintha keresne valamit a csomagtartóban.