Nekem nem volt ilyen problémám! Amúgy megértem a kis kirohanásodat. Nekem is szokott ilyen lenni, csak én magamba fojtom. (Azért nem mindig)brenor írta:Én meg a TBOGT-ben még régebben olyan bugot találtam a blog this küldetésben, hogy amikor luiz kihajította azt a búzát, és utána kellett erednünk hogy elkapjuk de, nem tudtam elkapni, mert rohadt messze volt tőlem és ezt a küldetést 5-ször vagy 6-szor kezdtem elölről és vagy hetedjére sikerült.
Nekem olyan szokott lenni TLAD-ba, hogy megelőzőm a textúrát Mármint megyek motorral és nem töltődik be az út csak ilyen elmosódott valami van ott. Meg tegnap GTA IV-ben olyan volt, hogy a busz mögé a motorhoz spawnolt egy csajt, mintha keresne valamit a csomagtartóban.Luszie írta:Ja engem sem különösebben idegesítettek Ezek ilyen 100000 az 1-hez hogy előfordultak. Nekem volt már olyan hogy "leestem" textúrába, aztán visszajöttem, (azt hittem hogy leestem, de nem, csak nem láttam magam körül semmit csak az eget.) meg hogy nem láttam magam alatt az utat, ilyesmik voltak. Volt még, de mivel alig fordultak elő, ez a kettő maradt meg bennem. De am a DLC-k bugosabbak voltak, ott TLAD-ban a kevés játékidő alatt volt mikor csomószor az volt hogy nem láttam az utat, meg hogy merre megyek.
Igen-igen nekem is ez van.. csak nem tudtam, hogy fogalmazzam meg. De ez van nekem is, igen.Rockstar69 írta: Nekem olyan szokott lenni TLAD-ba, hogy megelőzőm a textúrát Mármint megyek motorral és nem töltődik be az út csak ilyen elmosódott valami van ott. .
Nekem meg PS3-mam van, úgyhogy nem tudok vele mit csinálni De ritkán fordul elő, úgyhogy mindegy!totyak írta:Ilyen nekem is szokott lenni néha. Igazából a béna programozás és a gyenge gépek együttes hatásának következménye ez a textúra késés. Nem tudja elég gyorsan betölteni az adott textúrát. Nekem középerős gépem van, ritkán fordul elő nálam ilyen.
Megsúgom, hogy annak a küldetésnek épp az a titka, hogy sokáig zuhanórepólésben kell repülni, és csak utána kell kinyitni az ernyőt. Azt hiszem a való életben is úgy van, hogy az az ember, aki ejtőernyő nélkül nem célirányosan zuhan, attól lassabban ereszkedik az, akinek már ki van nyitva az ejtőernyője, illetve az, aki célirányosan zuhan lefelé, az gyorsabban zuhan.brenor írta:Én meg a TBOGT-ben még régebben olyan bugot találtam a blog this küldetésben, hogy amikor luiz kihajította azt a búzát, és utána kellett erednünk hogy elkapjuk de, nem tudtam elkapni, mert rohadt messze volt tőlem és ezt a küldetést 5-ször vagy 6-szor kezdtem elölről és vagy hetedjére sikerült.