Bodom, én is. Meg nem is lenne olyan messze, csak olyan kacskaringós utakból áll az a része a térképnek, hogy valami katasztrófa.
Engem a távolság is idegesített. xD Persze hogy akkor jött a legtöbb kamion, mikor nekem vigyázni kellett a kocsira... de hát így volt a nem sokkal előtte levő inasos küldivel is, mikor egy figura kocsijába drogot kell csempészni.. Ameddig nem kellett vigyázni a kocsira, addig alig van kocsi az utakon, aztán mikor már mentem visszafele időre, és ugye ha baja van a kocsinak akkor mehetsz vissza a garázsba de akkor már tuti hogy nem érsz vissza. Akkor jött a legtöbb kocsi, a villamos, köd lett. Minden baja volt a játéknak.. Ott is bénáztam egy sort. Ilyen kis béna küldetéseken ülök vagy fél-háromnegyed órákat. Pedig maga a küldetés kivitelezése az ilyen 5 perc volt ez esetben. Jó, hát a Ceasar-os küldetésnél meg maga az odaérés is volt 1 óra XD de már teljesen mellékes mert megcsináltam. Most Woozie-val szórakozom, szereti megölteni magát szegényem.
Igen, írottan is megvolt, mivel gépre inkább letöltöttem
Ott már nem emlékszem rá, hogy mennyi bug volt, de biztos több. Már ha alapból abból indulok ki, hogy a most gépemen levő GTA III-ban amit letöltöttem nincs rádió XD Hiába váltogatom nincs benne hang, a VC-nél is van valami furcsaság, de 0 ft-ért teljesen jó.
Kiscserko: Én SA-ban azt birom, bár ez nem bug, csak olyan fura.. Hogy úgy mennek az emberek mintha fel lennének gyorsítva. Mármint az autókkal. Megy az egyik sávba, és olyan hirtelen berántja a kormányt, mintha beírnád rá a "jó kezelhetőség" kódot. Kicsit elmozdítja a kormányt az előttem levő és a kocsi bevenne egy hajtűkanyart is. Itt még nem valami realisztikus a forgalom sem.