Engem a távolság is idegesített. xD Persze hogy akkor jött a legtöbb kamion, mikor nekem vigyázni kellett a kocsira... de hát így volt a nem sokkal előtte levő inasos küldivel is, mikor egy figura kocsijába drogot kell csempészni.. Ameddig nem kellett vigyázni a kocsira, addig alig van kocsi az utakon, aztán mikor már mentem visszafele időre, és ugye ha baja van a kocsinak akkor mehetsz vissza a garázsba de akkor már tuti hogy nem érsz vissza. Akkor jött a legtöbb kocsi, a villamos, köd lett. Minden baja volt a játéknak.. Ott is bénáztam egy sort. Ilyen kis béna küldetéseken ülök vagy fél-háromnegyed órákat. Pedig maga a küldetés kivitelezése az ilyen 5 perc volt ez esetben. Jó, hát a Ceasar-os küldetésnél meg maga az odaérés is volt 1 óra XD de már teljesen mellékes mert megcsináltam. Most Woozie-val szórakozom, szereti megölteni magát szegényem.
Igen, írottan is megvolt, mivel gépre inkább letöltöttem
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Kiscserko: Én SA-ban azt birom, bár ez nem bug, csak olyan fura.. Hogy úgy mennek az emberek mintha fel lennének gyorsítva. Mármint az autókkal. Megy az egyik sávba, és olyan hirtelen berántja a kormányt, mintha beírnád rá a "jó kezelhetőség" kódot. Kicsit elmozdítja a kormányt az előttem levő és a kocsi bevenne egy hajtűkanyart is. Itt még nem valami realisztikus a forgalom sem.