Fél 2kor értem haza suliból, ez legyen a mentségem!:DLuszie írta:Őszinte kérdés:
Nektek egész nap nincs semmi dolgotok, hogy folyton fennt vagytok? Akármikor felnézek, mindig van új hsz. Egyik még este 8-kor volt írva, másik éjfélkor, a harmadik meg hajnalba, negyedik meg délelőtt... Jó nektek hogy így ráértek.
Én szorgalmaznám az iskolabusz bevezetését Meg szerintem mostmár lassan eljut a GTA arra a szintre hogy nemcsak felnőttek lesznek benne hanem gyerekek is.
Nekem az RDR elején nagyon tetszett, hogy a gyerek árulta az újságot, mert ugye annak idején ez így volt, de ennyi elég is volt a gyerekekből, ink. nyomasson pár hírt a R*.bodom26 írta:Dave, Rockstar69: Nehogy már mentségeket keressetek!
Én melózok, de viszonylag kötetlen a munkaidőm. Ja telón írok nektek. ..egy kézzel is lehet vezetni.
Gyerekek a GTA-ban? Na az soha nem következik be! Rögtön betiltanák a játékot. Ezért nem volt még soha gyerek karakter a játékban, de soha nem is lesz!
Hát igen, én személy szerint nem is akarok gyerekeket a GTAk-ba.bodom26 írta:Dave: Pontosan!
Mondjuk az a gyerek nem ingame jelenetben volt.
Olyan játék még nem nagyon volt, ahol gyerekeket ölhettél. Képzeld már el, hogy a GTA-ban éppen szállnak le a gyerekek a buszról, és csapatostól indulnak befelé az iskolába, te meg páncéltörővel közéjük lősz, vagy agyonlövöd sorba őket. Na ezért nem lesz gyerek egy olyan játékban sem, ahol lehetőség van megölni őket.
Végéig, sosem jutottam el, mert mindig közbe jött valami az Xboxxal.bodom26 írta:Dave: Off jön. Tényleg, megölhetted a saját fiadat a RDR-ben? Én soha sem próbáltam még, de nem is fogom. Tudom ez egy rohadt kérdés volt. Bocs mindenkitől!